Endnu en værftarbejder ramt af eksplosion under udførelsen af sit arbejde

Endnu en værftarbejder ramt af eksplosion under udførelsen af sit arbejde

Denne gang var det på det nordjyske værft karstensens i Skagen, hvor der af endnu uopklarede årsager skete en eksplosion med en efterfølgende og meget kraftig stikflamme, der uheldigvis rammer den ene af de to medarbejdere der arbejdede i stævnen af et skib ved Nordkajen i Skagen.

TV2 Nord oplyser at et person er hasteindlagt, først på Sygehus Vendsyssel, men er siden overført til brandsårsafdelingen på Rigshospitalet i København.

Vagtchef ved Nordjyllands Politi Per Jørgensen oplyser overfor tv-stationen, at man fik anmeldelsen om en eksplosion på værftet i Skagen kl. 09.40. Her var to personer ved at arbejde i stævnen på et skib ved kajen, da der skete en eller anden form for eksplosion og den ene var så uheldig at blive ramt af den efterfølgende stikflamme.

Politiet oplyser at man ikke kender de nærmere omstændigheder omkring uheldet samt eksplosionen og derfor heller ikke årsagen til den efterfølgende stikflamme. Men vagtchefen oplyser, at den ene tilskadekomne blev forbrændt i hovedet og på halsen samt lidt på armen.

Han oplyser videre, at Arbejdstilsynet er tilkaldt i forbindelse med arbejdsulykken, som nu skal undersøges nærmere.

Skriv et svar