En anderledes sommeroplevelse med fiskeriet i centrum

En anderledes sommeroplevelse med fiskeriet i centrum

Den beskriver Flaskeposten på deres website, når Nordsøen Oceanarium tager de morgenfriske med på Fiskeauktion i Hirtshals på fredag den 21. juli 2017.

Her kommer deltagerne helt tæt på de mange fiskekasser med nattens fangst, hvor guiden forklarer om de forskellige fiskearter og fortæller hvorledes fiskeauktionen foregår.

Få én på opleveren, når du måske pludselig står overfor en haj eller ser en havtaske med dens brede flab og sylespidse tænder eller måske noget helt tredje, som man måske ikke lige har stået overfor for nyligt.

Efter auktionen fortsætter turen rundt på havnen, hvor den lokale guid fortæller gode og nærværende historier om de store og små fiskefartøjer der lander deres fisk i Hirtshals og om livet på havnen generelt.

Turen går også omkring nogle af områdets underleverandører til fiskeriet, som Cosmos Trawl der er én af Danmarks største vodbindere, der udvikler og fremstiller et bredt sortiment af net og redskaber til fiskerne og videre til Fiskernes Kasseudlejning, hvor fiskekasser bliver sorteret og vasket. En oplevelse der kommer bag om livet på Hirtshals Havn.

OBS: Tag varmt og praktisk tøj på, for det er bidende koldt inde i auktionshallen.

Mødested: Norgeskajen udenfor Gaardboes Fiskehandel (overfor Fisketerminalen). Tidspunkt: Fredag den 21. juli kl. 6.45.

Køb billetter til arrangementet den 21. juli her.