Drukneulykke i Jammerbugten

Drukneulykke i Jammerbugten

Søværnets Operative Kommando, har opgivet at finde to fiskere, som lørdag forsvandt i Jammerbugten, i live
Pårørende til 2 fritidsfiskere, der drev fiskeri i Jammerbugten ud for Rødhus Klit syd for Blokhus i Jammerbugten, slog lørdag eftermiddag alarm til Politi og Søværnets Operative Kommando, da fritidsfiskerne ikke returnerede fra fiskeri som aftalt. En omfattende eftersøgning med helikoptere og skibe blev iværksat, ligesom kysten blev afsøgt med køretøjer. Efter en intensiv indsats blev eftersøgningen indstillet, da der ikke længere var håb om at finde de savnede i live.
– Vurderingen er nu, at der ikke er nogen sandsynlighed for, at vi finder de to personer i live, så vi indstiller eftersøgningen, siger stabsvagt ved SOK, Frank Jensen.

I løbet af natten lykkedes det at finde flere dele fra den jolle, som de to personer sejlede ud i. Blandt andet fandt man tidligere på aftenen et garn, som man mente, muligvis stammede fra jollen.

Mændene, der begge kommer fra Rødhus, er på 30 og 52 år, menes faldet i vandet, da de ville sætte garn ud. Ifølge Ekstrabladet arbejder redningshold med dykkere stadig på den position, hvor der er fundet garn.

Ekstrabladet oplyser desuden, at ingen af fiskerne bar redningsveste.