Selskabet der opdrætter luksusfisken »yellowtail kingfish«, er nu klar til at satse et trecifret millionbeløb på en udvidelse og et nybyggeri på havnen i Hanstholm. Ejerne ser det som et oplagt tidspunkt at investere yderligere.
Trods nogle barske år for hele restaurationsbranchen, så går Sashimi Royal alligevel mod strømmen og gør nu klar til næste fase i virksomhedens historie, ved at satse primært på restauranterne som målgruppe. Det er den endnu mindre kendte fisk – Yellowtail Kingfish – der skal bane vejen for yderligere vækst i virksomheden.
Selskabet, med de norske ejere i form af Nordic Aquafarms, skal fremover flerdoble produktionen i Hanstholm via et nyt byggeri på 15.000 kvadratmeter ved siden af det nuværende anlæg. Planen er at komme op og producere ca. 4.000 tons fisk årligt i 2022, hvilket er noget over hvad der produceres i dag.
Selskabet oplyser videre, at Torben Kristensen, der er midlertidig adm. direktør i Sashimi Royal og i søsterselskabet Maximus, til august 2021 afløses af tidligere Vilsund Blue-direktør Søren Tjørnelund Mattesen, der fremadover skal stå for opstarten af byggeriet. Torben Kristensen rejser istedet til USA for ejerne Nordic Aquafarms, oplyses det til Fodevarewatch.dk