Deadline for at søge tilskud til projekter under EFF

Deadline for at søge tilskud til projekter under EFF

Ansøgningsfristen nærmer sig for tilskud på fire ordninger under Den Europæiske FiskeriFond (EFF). Det drejer sig om tilskudsordningerne: Havne, Innovativ forarbejdning, Modernisering af fiskerfartøjer samt Afsætningsfremme og afprøvning af trawl under Fælles Initiativer
For tilskud til ”Modernisering af Fiskerfartøjer” er fristen for at indsende ansøgninger til første ansøgningsrunde mandag den 28. februar 2011. Der er til første runde afsat en pulje på 4 mio. kr.

For tilskud til ”Investeringer i Fiskerihavne og Landingssteder” er fristen for at indsende ansøgninger til første ansøgningsrunde tirsdag den 1. marts 2011. Der er til første runde afsat en pulje på 11,5 mio. kr.

For tilskud til ”Innovative projekter vedrørende Forarbejdning og Afsætning af Fisk, Fiskerivarer og Akvakulturprodukter” er fristen for at indsende ansøgninger tirsdag den 1. marts 2011. Der er for 2011 afsat en pulje på 22 mio. kr.

Under tilskudsordningen ”Fælles Initiativer” kan der endvidere søges om tilskud til afsætningsfremmeaktiviteter og afprøvning af trawltypen ”SELTRA 180”. Fristen for at indsende ansøgninger er tirsdag den 1. marts 2011.