DanFish: ScanMarine understøtter med kommunikation og sikkerhed til søs
Fra DanFish udstillingen i 2017 hvor ScanMarine også udstillede. Foto: ScanMarine

DanFish: ScanMarine understøtter med kommunikation og sikkerhed til søs

ScanMarine DK leverer sikkerheds-, kommunikations- og tilbehør til de maritime erhverv indenfor fiskeriet, forsvaret, ship-supply, værfter samt marinebutikker i hele Skandinavien.

AIS-løsninger fra EmTrak ScanMarine

Vi leverer såvel sikkerhedsmateriel som kommunikationsudstyr i absolut bedste kvalitet til den maritime branche. Produkterne anvendes om bord på alle slags fartøjer og maritime anlæg i offshore olie, gas, forsvars- samt kommercielle maritime industrier og lystbåde over hele verden, hvor sikkerhed, overholdelse af lovgivningen og arbejdsmiljøforhold er de største drivkræfter for at forbedre medarbejderes og aktivers sikkerhed og omsorgspligt.

Med et program fra de førende producenter indenfor hver sine områder, kan ScanMarine DK levere de optimale løsninger, der sikrer dig når du er til søs.

ScanMarine DK er et ungt firma med focus på sikkerhed. Sammen med deres stærke handels-partnere, sikrer de hurtig og kompetent rådgivning, samt levering og ikke mindst god service.

OS-V100 GMDSS udstyr fra Ocean-Signal

På Danfish finder du ScanMarine DK, på stand D700, hvor de præsenterer de nyeste og mest økonomiske AIS løsninger fra em-trak, GMDSS udstyr fra Ocean-Signal og verden mest omfattende antenneprogram fra Shakespeare-UK samt EchoPilot forward-looking sonar fra Daniamant.