Cruise komfort til »Gutterne på Kutterne«

Cruise komfort til »Gutterne på Kutterne«

Det slidsomme og hårde arbejde som fisker ved Thorup Strand, har fået Johny og Jan med kutteren HM 93 »Liv«, også kendt fra TV2 serien om fiskeriet ved Jammerbugten i Thorupstrand, til at kigge sig om efter en ny »skipperstol«, der bedre passer ind i de to fiskeres aktive arbejdsliv.

Efter et besøg på DanFisk Fiskerimessen sidste år blev vejen lagt forbi Durup / Naboma Standen, hvor de to fiskere fik en faglig og god snak med Niels Jørn Vestergaard, der fortalte om Naboma´s Cleemann Chair Systems komfortable, ergonomiske og sikre stole til fiskeriet.

Både Johny og Jan faldt hovedkuls for en god gedigen tysk stol i sort skind, hvor siddekomforten var i top, med et hav af avancerede indstillingsmuligheder for optimal støtte og pasform. At stolen normalt henvender sig til kunder fra cruise branchen med større oceangående passagerskibe og døgnbemandet vagt rum, var ingen hindring for vores fiskevenner fra Thorup Strand.

Valget fandt på NAUTIC PRO skipperstolen der er fra det tyske Cleemann Chair Systems. Stolen har et unikt højt ryglæn for behagelig siddekomfort, med foldbare armlæn og sædevinkeljustering samt justerbart ryg og sikkerhedssele.

»Cruise stolen« blev under stor mediebevågenhed monteret og installeret i kutteren HM 93 Liv, hvor man i den følgende tv2 udsendelse, kunne følge de to fiskeres stolevalg blive afprøvet og testet. Kim Durup, fra Durup Handling Solutions i Nørresundby, fik undervejs også mulighed for at kommentere på valget af »Nautic Pro« stolen, her i deres eget videoklip.

»Nautic Pro« kan roterer 360 grader, og har elektrisk højdejustering samt sædevarme. Helt igennem en stol, som i hårdt vejr giver en sikker fornemmelse med sikkerhedsselen fastspændt og hvor man i roligt vejr, istedet kan nyde hjemturen, mere tilbagelænet og afslappet i hvileposition. Helt igennem en fantastisk stol, ifølge de to fiskere, der virker meget tilfredse med valget af den avancerede »skipperstol«.