»Business as usual«, også når trawlskovlene skal sælges i Nordatlantens barske vejrlig

»Business as usual«, også når trawlskovlene skal sælges i Nordatlantens barske vejrlig

Fra ofte rolige himmelstrøg til de mere forblæste klippeskær i Nordatlanten er blot nogle af de forhold og destinationer som eksportsælgerne ved Thyborøn Trawldoors oplever på deres rejser rundt om i verden.

 

Et globetrotter-job med et krævende »Licence to sell«, med fastholdelse af »Business as usual«, dybt forankret i Thyborøn Trawldoors oprindelige DNA. Det er betingelserne for de tekniske og vedholdende eksportsælgere der er det vestjyske firmas ansigt udadtil og som samtidig repræsenterer de verdenskendte og førende »blå trawlskovle« fra Thyborøn. Noget der forpligtiger, men som også samtidig åbner mange døre rundt om i verden, på grund af de »blå skovles« anerkendelse, ry og renommé.

 

Den mere end halvtreds år gamle trawlskovl-producent, Thyborøn Skibssmedie A/S udvikler og optimerer konstant på produktportefølgen, i bestræbelserne på at give fiskerne det bedste redskab til den mest optimale fangst. I et konkurrenceprægede marked, hvor der stilles store krav til fiskeredskaberne, sætter Thyborøn Trawldoors altid forrest, at vejlede og rådgive samt følge kunden under hele processen i valget af trawlskovle.

 

Læs artiklen på FiskerForum.dk »Kærlighed ved første blik« omkring Thyborøn Trawldoors nye bluestream-teknologi her

 

Fiskeren eller rederiet sættes altid først og i centrum. Deres ønsker og forslag har første prioritet fra eksportsælgerens side, og handlen får først det »blå« stempel, når skovlene har fisket tilfredsstillende. Man følger bogstaveligt talt salget helt til dørs. For den bedste reklame for Thyborøn Trawldoors A/S er tilfredse fiskere, der bare fisker bedre end andre.

 

WorldWide aktiviteter 
Når først flyet er landet, efter en som regel behagelig flyrejse, og kufferten er afhentet samt paskontrollen passeret, kan et sælger-besøg fra Thyborøn Trawldoors have meget forskellig karakter i de mere end 40 lande som i dag serviceres med besøg af eksportsælgerne fra Thyborøn:

 

  • Det kan være et salgsbesøg ved rederiet
  • Salgsbesøg direkte ved kajen og ved den enkelte skipper
  • Deltagelse i én af de mange messer og udstillinger som Thyborøn Trawldoors deltager i hvert år WorldWide.
  • Virksomhedsbesøg ved en agent, underleverandør eller trawlproducent, hvor salgsindsatsen er nødvendig, da rådgiverne skal klædes på til »the best solutions« til deres kunder
  • Opfølgningsbesøg på allerede indgåede aftaler og handler
  • Servicebesøg ombord på en trawler, hvor justering af deres trawlskovle kan være nødvendig.
  • samt meget mere

 

Aktiviteterne er mangeartet og meget forskellige fra marked til marked, og to dage for en eksportsælger ved Thyborøn Trawldoors er ikke altid ens. Heller ikke når man er på kontoret i Thyborøn, hvor opgaverne skal løse. Her er luften ofte fyldt med faglige og tekniske gloser samt fremmedsprog, der fyger igennem luften, dog overvejende på engelsk, iblandt kunder og gode kollegaer. En hverdag der altid er præget med spændende aktiviteter og udfordringer med mange bolde i luften på én gang. Opgaver der skal løses, derfor vægter frihed under ansvar højt.

 

Hvis man har glæden og interessen ved at rejse og opleve verden med forskellige og fremmedeartede kulturer og ikke er bange for ofte store udfordringer i en travl hverdag. En hverdag man selvstændigt udfylder og former, så er det måske en idé at søge den ledige stilling som eksportsælger ved Thyborøn Trawldoors A/S – du kan se stillingsannoncen her.

 

Billederne viser de forskellige steder i verden hvor sælgerne fra Thyborøn Trawldoor har været, øverst Rusland, Thyborøn, Norge, og herunder situationer fra USA, Australien, Vigo i Spanien, New Zealand med mere.