Brexit-forhandlerne har travlt
I dag torsdag har Labour’s Jeremy Corbyn meldt sin ankomst i Bruxelles, hvor han skal mødes med blandt andet EU-chefforhandler Michel Barnier samt andre EU topfolk.

Brexit-forhandlerne har travlt

Trods Theresa May´s brev til EU’s præsident Donald Tusk, hvor hun officielt anmoder om en udskydelse af Brexit indtil 30. juni 2019, hersker der ingen tvivl om, at EU snarre har et ønske om, at Storbritannien forlader EU inden den 23. maj, ellers skal briterne, trods den kommende udmeldelse, deltage i Europaparlamentsvalget, der afholdes i dagene fra netop den 23. maj til og med den 26. maj 2019.Labo

Breaking: I dag torsdag har Labour’s Jeremy Corbyn meldt sin ankomst i Bruxelles, hvor han skal mødes med blandt andet EU-chefforhandler Michel Barnier samt andre EU topfolk, for at søge tilslutning til en alternativ plan for Brexit istedet for May´s Brexit-plan. Corbyn udtaler selv til nyhedsbureauet AP, inden afrejsen, »Jeg tror, det er muligt at blive enige om en aftale med EU, der sikrer et tæt økonomisk forhold, inden europaparlamentsvalget«. punktum.

Så der bliver altså flere punkter på dagsordnen omkring Brexit, end blot Theresa May’s ønske om udskydelse, nu ligger Corbyn’s plan også og venter på et svar fra de 27 landes regeringschefer.