HavFrisk Fiskeskipper Max Christensen med kutteren K148 Jamik, Vedbæk Havn, leverede frisk fanget torsk til nytårsmenuen ved Manfreds & Vin i København.
Politikkens madskribent Helle Brønnum Carlsen skrev fornyeligt om Manfreds & Vin, at ide og håndværk er superprofessionelt udført i alle retter og gav restauranten fire flotte kokkehuer.
Det er derfor ikke underligt at restauranten, på deres egen hjemmeside, gør et stort nummer ud af, hvorledes de udvælger og finder de bedste og mest friske råvarer.
Restauranten har længe ledt efter en leverandør, som kunne levere helt frisk og nyfanget fisk. Det fandt Manfreds & vin i HavFriskFisk.dk. et Website og en platform for fiskere og kunder, hvor man som kunde kan tilmelde sig en sms-service, og få at vide hvornår fisken er i havn.
Manfreds & vin beskriver konceptet som et enkelt og ligetil system, hvor fiskerne sejler ud kl. 3 om morgenen og fanger fiskene og sejler dem i land. Man har så mulighed for at købe den friske fisk ca. 45 min. efter man har modtaget en sms, direkte ved kutteren.
Dette giver Restaurant Manfreds & Vin mulighed for at skaffe fisken, i dette tilfælde nytårstorsken, helt frisk og nyfanget, således målsætningen og visionen om at det Nordiske køkken kan efterleves.
Manfreds er kendt for at leverer prisvenlig og smagfuld gastronomi og de har, trods den ekstra tid og det ekstra arbejde der er forbundet med at køre til Vedbæk Havn, for at købe fisken ved rællingen af K148 Jamik og fisker Max Christensen. Gør restauranten sig gerne denne ulejlighed, for at sikre torsken så nyfanget og frisk som overhovedet muligt, til deres kunder.
Kilde: Manfreds & vin – Jægersborggade 40 – 2200 københavn N.
FiskerForum.com