Besøg vores mobil side
 .

Hyrebørsen

Hyrebørsen er til for dig som fisker, der tilbyder din arbejdskraft, men ogsü for rederier og maritimt beslÌgtede virksomheder, der søger fagligt dygtige og velkvalificerede medarbejdere i lÌserkredsen omkring FiskerForum.dk

Hyre tilbydes - Andet

Arriva Havnebusser søger nye kollegaer

På grund af naturlig afgang søger vi hos Arriva Havnebusser nye kollegaer, der matcher profilen til én af nedenstående to stillinger:

1) Skibsfører (KYSTSKIPPER eller tilsvarende):
Er du indforstået med at du og styrmanden dagligt fordeler arbejdsopgaver ligeligt, herunder manøvrering, billettering, motoropstart, øvelser o.l.? Har du evt. erfaring med at manøvrere med 2 skruer og/eller azimuttrustere? Motiveret ansøgning og CV fremsendes til info.arriva@arriva.dk. Emnefeltet bedes mærket ’Skibsfører til havnebussen’. Vi ønsker at høre fra dig, som er interesseret i fuldtid, deltid, samt lejlighedsvis afløsning. For rette kandidat vil der være gode muligheder for fastansættelse inden for en overskuelig tidsramme. Evt. spørgsmål kan rettes til Rederichef Rehnny Sommer på tlf.: 72302500 (hovednummer).

2) Styrmand (SKIBSMONTØR med erhvervsduelighedsbevis):
Har du erfaring med motorarbejde på high-speed motorer og kan arbejde selvstændigt? Har du evt. erfaring som rejsemontør? I denne stilling indgår du i turnus som styrmand og ved siden af assisterer du Teknisk Afdeling med forebyggende vedligehold og reparationer, herunder dokninger. I forhold til manøvrering tilbyder vi grundig oplæring til den rette kandidat. Motiveret ansøgning og CV fremsendes til info.arriva@arriva.dk Emnefeltet bedes mærket ’Styrmand til havnebussen’. Vi ønsker at høre fra dig, som er interesseret i fuldtid. For rette kandidat vil der være gode muligheder for fastansættelse inden for en overskuelig tidsramme. Evt. spørgsmål kan rettes til Teknisk Chef Daniel Bach på tlf.: 72302500 (hovednummer).

Det er vigtigt at, at du som vores nye kollega går godt i spænd med os andre. Derfor bør du kunne genkende dig selv i følgende beskrivelse:

Ansvar: Da du får ansvar for den sikre og rettidige transport af mange mennesker er det vigtigt, at du er mødestabil og forstår godt sømandsskab som et værktøj til god sikkerhedsledelse. Vi vil gerne skille os (positivt) ud arbejder bl.a. for at skabe en mere sikker Københavns Havn. Havnen udvikler sig i disse år hastigt på kultur- og fritidsfronten.
Imødekommenhed: Vi sejler med ca. 50 % flere passagerer end for blot to år siden. En stor del af vores succes er, at vi ofte går den ekstra sømil for vores kunder, som både tæller passagerer, trafikselskab og kommune. Tilsvarende gør sig gældende over for vores kollegaer. Vi går derfor mest med ’ja’ hatten på -den klæder i øvrigt både uniform og smil.
Resultater: Vi indgår i den kollektive trafik og sætter en ære i at levere havnebussen til tiden – uden uheld – og med mindst mulig påvirkning af miljøet. En del af dette er, at vi sammen finder nye veje at blive endnu bedre til at sørge for at havnebusserne altid sejler optimalt både når det kommer til drift, teknik, økonomi og miljø. Derfor har du sandsynligvis erfaring fra mindre erhvervsfartøjer/fiskefartøjer.
Stolthed: Vi fejrer vores sejre sammen og tillader os at være stolte over at arbejde i havnebusserne. Vi ses ofte i medierne og fokus går på alt fra passagertal til gode rejseoplevelser.
Trivsel: Vi er en mindre arbejdsplads (i en stor organisation), og derfor er vi afhængige af, at vi har det godt med hinanden og har et godt og sundt arbejdsmiljø. Vi strækker os langt for at sikre den rette balance mellem privat- og arbejdsliv, og her får du mindst ligeså meget igen som du giver.

Ansøgningsfrist: 30. november 2016
Forventet start: Januar 2017
Vi afholder løbende samtaler baseret på indkomne ansøgninger og opfordrer derfor til at søge så tidligt som muligt

Fakta om Arriva Havnebusser:
Vi er en del af Arriva Danmark A/S, som du måske kender fra bus, tog eller DriveNow? Arriva har været operatør af havnebusserne for det regionale trafikselskab Movia siden starten i år 2000. Hver dag, hele året, sejler der tre havnebusser, der hver har en besætning bestående af hhv. en skibsfører og en styrmand.
Havnebusserne holder til på Refshaleøen i København, og er certificeret iht. ISO 14001 samt OHSAS 18001.
Løn og ansættelse iht. overenskomst mellem DI og Søfartens Ledere.

Adresse:1432
Telefon:72302500
E-mail:info.arriva@arriva.dk

Hyre tilbydes

Hyre søges

Lærlinge hyre søges

Lærlinge hyre tilbydes

© 2017 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.com • info@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik

FiskerForum er drevet af Apollomedia