Besøg vores mobil side
 .

Forum: Ordet er frit ..

Her er ordet frit, kom med din mening.

Emne:Den største fejl i dansk fiskeri !
Navn:Torstein Dehli
Dato:29-11-2012  19:34


Så skete det igen, det som skal undgås hvis dansk fiskeri skal opnå bedre forhold, bedre fiskeri og bedre indtjening, på den daglige arbejdsplads.

Hvis nogen af jer har set B.S. Christiansen i nogle af de udsendelser på TV, hvor han udfordrer flere personer på én gang,til at yde det yderste, så vil I kunne huske, at noget af det vigtigste, for at nå resultat og mål - er sammenhold, og ikke intern strid.

Se blot på denne lille debat, hvor hurtige I er til at finde hinandens fejl, vel vidende at ingen er fejlfri!

Det kan hænde at der til enhver tid vil være nogle store trawlere, og eller nogle få små kystbåde tilbage, uanset hvad der måtte ske i dansk fiskeri. Men er det sådan fiskerierhvervets udøvere reelt ønsker det skal udvikle sig - for ikke at tale om hvad samfundet ønsker.Er det ikke sådan at der med lidt god vilje, både er plads og behov, for stor som for lille fiskermand?Det tror jeg samfundet synes.

Kære venner - hvis i vil gavne kollegaen, jer selv og hele fiskerierhvervet,samt de mange andre danske borgere,som dagligt sukkker efter god dansk fisk, så se at få etableret et ubrydeligt sammenhold.

Kun et stærkt sammenhold kan modstå den alt for store politiske uvidenhed, som dagligt lægger brave danske fiskere hindringer i vejen.

Og så meld ud om hvad I går og laver på båden, hemmelighedskræmmeri duer ikke. Se hvordan landbruget promoverer sig - de benytter enhver lejlighed til at fortælle om hvor gode de er til al ting.

Tal ud om jeres hverdag, til medier og alle vegne hvor nogen gider lægge øre til jeres beretninger.En befolkning som ikke ved tilstrækkeligt, bliver mistænksom over for erhvervet - det kendes kun alt for godt.


Besvar


Svar:

© 2019 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.com • info@fiskerforum.com • Tlf +45 6022 0946 Cookie- og privatlivspolitik