Besøg vores mobil side
 .

Forum: Ordet er frit ..

Her er ordet frit, kom med din mening.

Emne:Fiskeri kontrollen
Navn:Rasmus Thoms
Dato:12-12-2010  15:56


Fiskeri tidende bragte i denne uge en artikel om en 69 årig lystfisker der havde bragt 2 undermåls-ørreder med hjem, hvilket selvfølgeligt var strengt forbudt. Men udover det trækker de nu også den 69 årige gennem retten for at fratage ham retten til at fiske i 3-6 måneder.

Det er helt ufatteligt at se skattekroner blive spildt i en sådan grad. Hvis vi bare som udgangspunkt går ud fra at de har taget manden på fersk gerning, har de minimum været 2 til at borde ham på vandet, med båd brændstof udgifter etc. Alt sammen for at give en 69 årig pensionist en bøde på 2500 kroner, og pålægge ham forbud mod at fiske i 3-6 måneder.

Jeg kan sagtens se at manden har forbrudt sig mod regulativerne, og at han skal straffes. Men det kan da virkelig ikke passe at de vil hive ham gennem retten for to ørreder. Endnu en gang en sag for ekstrabladet, der burde hænge fiskerikontrollen på forsiden af deres avis, akkurat som de gjorde i sommers da de hyggede sig med 2 mand på Anholt.

"Lad os skyde gråspurve med kanoner"


Besvar


Svar:

© 2019 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.com • info@fiskerforum.com • Tlf +45 6022 0946 Cookie- og privatlivspolitik