Tysk og dansk skibsmægler slår sig sammen

Tysk og dansk skibsmægler slår sig sammen

Det er de to Skibsmægler-huse »North Sea Hagland Shipbrokers APS« og »NSH-shipbrokers GMBH« der slår sig sammen.

North Sea Hagland Shipbrokers ApS (Northsea) i Esbjerg, Danmark og NSH-Shipbrokers GmbH (NSH) i Hamburg, Tyskland, har i dag meddelt, at de samler deres ressourcer. Købet vil styrke de tjenester, der tilbydes til kunderne.

Parterne har indgået aftaler, hvorved Northsea overtager hovedparten af R03;R03;aktierne i NSH. Northsea og NSH vil fungere som et Team, og NSH vil blive omdøbt til North Sea Hagland Shipbrokers GmbH. Anders Helsinghoff Fjord vil være direktør og Dominic Bigott og Max Mehringer vil være ledende partnere i den tyske afdeling GMBH. Den samlede organisation vil fremover være stærkere og rigtig godt rustet til at levere et bredt udvalg af integrerede tjenester og løsninger til den maritime branche verden over.

»Vi er meget glade for at have Dominic Bigott og Max Mehringer med ombord i vores team,« udtaler direktør og ejer Anders Helsinghoff Fjord. »Dominic og Max er to meget professionelle skibsmæglere med en lang erfaring på markedet, og vi er overbeviste om, at vores samlede erfaring og viden vil gøre det muligt for os, at tilbyde endnu bedre skibsmæglertjenester til befragtere og rederier fremover.«

Kenneth R. Johansen, leder af Offshore afdelingen i RG Hagland siger i en kommentar til sammenlægningen ligeledes: »kombinationen af R03;R03;ressourcer mellem Hagland og North Sea Hagland Shipbrokers og med et kontor i Hamburg, har markant styrket vores position som skibsmæglere inden for vedvarende energi og andre sektorer og Vi ser frem til et frugtbart samarbejde med alle vores nye højtuddannede kollegaer. Vi er meget glade for, at NSH har valgt at blive en del af Northsea, hvilket giver os en spændende platform for yderligere vækst og øget tilstedeværelse i shippingbyen Hamborg.«

Om North Sea Hagland Shipbrokers. Selskabet blev stiftet i 1976 af Orla Fjord Tarbensen, og har siden udviklet sig fra at være et mindre køb- og salgs-mæglerhus indenfor fiskeindustrien, til at være et skibsmæglerhus, som arbejder bredt indenfor de maritime brancher. I januar 2018 købte RG Hagland Shipbrokers i Haugesund, Norge, 49% af selskabet, og ændrede navn til North Sea Hagland Shipbrokers ApS. De to selskaber har kombineret deres skibsmægleraktiviteter indenfor vedvarende energi. Virksomhederne samarbejder også tæt på andre områder og styrker servicetilbuddet inden for andre segmenter som subsea, olie og gas, slæbebåde og køb og salg af fartøjer. 

Fremtidige kontakter:

North Sea Hagland Shipbrokers ApS

Anders Helsinghoff Fjord, Managing Director.

Phone: +45 27 11 25 82

E-mail: anders@north-sea-ship.dk
Web: www.north-sea-shipbrokers.dk

RG Hagland AS

Kenneth R Johansen, Manager Offshore department.

Phone: + 47 920 84 009

E-mail: krj@hagland.com

Web: www.hagland.com

North Sea Hagland Shipbrokers GmbH

Dominic Bigott, Managing Partner and Max Mehringer, Managing Partner

Phone: Direct Tel: +49 40 37 612 678 |

E-Mail.: snp@nsh-shipbrokers.com | chartering@nsh-shipbrokers.com

Web: www.nsh-shipbrokers.com

Grosse Bleichen 21, Entrance A/B 4th floor | 20354 Hamburg, Germany