Thyborøn fisker udvider flåden

Thyborøn fisker udvider flåden

Det er den vestjyske industritrawler L 525 Thingholt der henover nytåret har skiftet ejer til rederiet Hametner.

Industri-trawleren runder således på overtagelsestidspunktet et skarpt hjørne med 30 år og et ejerskab de sidste mange år med Astrid Fiske AB, der nu over nytåret ændres til det vestjyske rederi Hametner.

Det knapt 52 meter lange industrifiske-fartøj indgår nu i Hametner flåden, der med det sidste indkøb nu kan mønstre ikke mindre end 6 industri-trawlere.

FiskerForum fangede en meget travl John-Anker Hametner torsdag formiddag og Thyborøn skipperen kunne bekræfte at handlen er gået i orden.

Rederiet har nu følgende fartøjer at råde over:

  • L 525 Thingholt der er bygget ved Nakskov Skibsværft, er allerede taget på fiskeri ved Den Helder Holland, hvor industritrawleren i øjeblikket fisker brisling, sammen med 3 af rederiets andre trawlere L 228 Susanita og S 229 Maria Hametner samt L 229 Lykke Hametner.
  • L 227 Grethe Hviid der er bygget ved Sakskøbing Maskinfabrik og Skibsværft Aps fisker som den eneste af Hametner flåden, sperling ved Fladen.
  • L 226 Silje Hametner der er bygget ved Nordsøværftet i Ringkøbing ligger i venteposition, mens John-Anker Hametner overvejer et eventuelt salg.

FiskerForum.com