Stor forhånds-interesse for den irske Fiskeriudstilling Skipper Expo 2020

Stor forhånds-interesse for den irske Fiskeriudstilling Skipper Expo 2020

Der har været en ualmindelig stor forhånds-interesse for den irske fiskeriudstilling, Skipper Expo 2020, der allerede nu har firs procent af standene besat. En interesse der kan forklares med at udstillingen har fået nyt hjemsted i Limerick, der er beliggende mere sydligt end Galway på den irske vestkyst.

fiskerimessen I Galway Irland i 2019 afholdt af Mara Media

Udstillingen Skipper Expo har de sidste mange år vokset sig stadigt større og større, hvilket har medført at arrangørerne bag, Irske Mara Medie har været nød til at finde nye og bedre egnede udstillingslokaler, der kan rumme den stadigt stigende interesse fra både udstilleres og besøgendes side. Man har derfor sagt farvel og tak til udstillingslokalerne ved Galway bay Hotel, hvor man med succes har afholdt fiskerimesse de seneste 15 år. Fremover bliver det lokalerne i forbindelse med Universitet i Limerick, UL Sport Arena.

Bag udstillingen i de nye lokaler står, udover Mara Media selv som messe-arrangør, både det irske »Irish Seafood Development Agency« (BIM) og det førende maritime forsikringsselskab »Cavanagh Hooper Dolan Insurances«.

Flytter udstillingen fra Galway til Limerick

Udstillingen Skipper Expo 2020 afholdes derfor nu i UL Sport Arena, Limerick fredag den 13. og lørdag den 14. marts 2020.

Sharon Boyle Mara Media, er imponeret over den store tilslutning allerede nu og siger videre i en kommentar: »Vi er blevet helt overvældet over antallet af virksomheder, der ønsker at udstille på messen, Skipper Expo 2020. Men heldigvis har vi fortsat pladser nok i udstillingshallen i UL Sport Arena, så man er stadig yderst velkommen til at booke en stand, hvis man ønsker at udstille på messen.

Men hun påpeger, at det foregår efter »først til mølle princippet,« så tøv ikke. Det vil være tilrådeligt at booke snarest, for interessen er stor før udstillinger der løber af stablen i helt nye omgivelser i Limerick.

Åbningstiderne er dagligt fra 10.00 til 18.00 fredag ​​den 13. marts og fra kl. 10.00 til 16.00 om lørdagen den 14. marts.

Adgang er som sædvanligt gratis.

Mere information på www.theskipper.ie, eller kontakt Sharon Boyle på 00353 86 840 1250.