Sporbarhed i fokus på DanFish 2011

Sporbarhed i fokus på DanFish 2011

Sporbarhed og marine vægte vil være i fokus for Marel på dette års DanFish internationale fiskeriudstilling, som afholdes i Aalborg fra 12. til 14. oktober 2011.
Blandt de produkter som fremvises på Marel Stand A136, vil være Innova Marine Pack ”on-board system” til fiskerfartøjs registrering, pakning og mærkning af fangster på havet, sammen med en række Marel marine vægte. Lette at installere og vedligeholde, Innova Marine Pack er i fuld overensstemmelse med alle EU-forordninger om fiskeri kontrol og sporbarhed, da det giver fuldstændige oplysninger om de mængder fisk, hvor og hvornår de er fanget.

Mens fokus vil være på ”on-board-løsninger”, vil et hold af Marels professionelle medarbejdere være klar til at drøfte alle virksomhedens fiskeri-relateret udstyr og systemer til brug i behandlingen både om bord og i land.

Kilde: Marel

Om Marel

Marels er den førende globale leverandør af avancerede udstyr, integrerede systemer, software-løsninger og serviceydelser til fisk, kød, fjerkræ og yderligere forarbejdningsindustrien.

Selskabets mærker – Marel, Stork Poultry Processing and Townsend Further Processing – er blandt de mest respekterede mærker i branchen, og sammen giver det den tryghed at kunne opfylde sine kunders behov.

Med kontorer og datterselskaber i over 30 lande, samt et globalt netværk af over 100 agenter, og en årlig investering på 5-7% af indtægterne i forskning og udvikling – et tal der langt overstiger gennemsnittet i branchen – Marel arbejder side om side med sine kunder for til stadighed at udfordre, udvide og definere grænserne for hvad fødevareindustrien kan præstere.