Slut med vådt arbejdstøj: Pronomar parat med kompakt tørringsløsning

Slut med vådt arbejdstøj: Pronomar parat med kompakt tørringsløsning

Et af de største problemer, som dem, der arbejder indenfor fiskeri, oplever, er vådt, svedigt eller koldt arbejdstøj fra tidligere vagter.

At medarbejderne er udstyret med tørt udstyr, kan være afgørende for effektiviteten, og er desuden med til at nedbringe antallet af uheld. Især for små virksomheder – fiskeskibe, mindre industrivirksomheder og sågar husholdninger – kan det være en udfordring at finde en sådan tørringsløsning – ofte på grund af begrænset plads på stedet.

For disse virksomheder er Pronomars nye DUAL Dryers en god løsning, da de er designet til at passe ind i kompakte rum.

Pronomars tørresystem kombinerer elektrisk tørring med varm luftstsrøm. Kort fortalt handler det om elektrisk opvarmede bøjler samt en frit justerbar luftstrøm.

Kombinationen af el og varm luft giver brugeren mulighed for at vælge imellem en miljøvenlige tilstand samt hastighedstilstand. Det er således muligt at justere luftstrømmen for at opnå hurtigere tørretid – noget som naturligvis kan reguleres efter behov.

På bøjlerne i rustfrit stål kan alle typer fod-, hånd- og hovedbeklædning tørres godt og skånsomt – indefra og ud.

Tørringssystemet leveres som vægmonteret og back-to-back konfiguration – til tørring af to eller fire par handsker, fodtøj eller hovedbeklædning.