Skibsmæglerfirma har flere interessante kort i ærmet til DanFish 2013

Skibsmæglerfirma har flere interessante kort i ærmet til DanFish 2013

North Sea Shipbrokers med 33 årige Anders Helsinghoff Fjord ved roret, har efter fejringen og receptionen i fredags, sat alle sejl til på DanFish 2013, med fuldt fokus på fiskeriet.

Lidt hemmelighedsfuldt og uden at røbe for meget, nævner mægleren, at der er flere gode kort på hånden til fiskerimessen, der blandt andet omhandler salg af en hæktrawler af nyere dato samt flere andre spændende nyheder og muligheder.

Sammen med salgsmedarbejder Kristen Broe, vil Anders Fjord være til stede med hele konceptet, som efter det glidende generationsskifte, er flyttet ovrefra svigerfaderen Orla Fjord Torbensens North Sea Ship Agency til North Sea Shipbrokers.

Aktiviteterne vil fremadrettet primært foregå fra den sædvanlige adresse på Nyhavnsgade i Esbjerg, med salg af alle typer fiskefartøjer, Offshorefartøjer og specialefartøjer.

Med sammenlægningen opnås der helt klart en positiv synergieffekt, fortæller firmaets nye indehaver til FiskerForum.com. Integrationen med firmaets anden gren af aktiviteter, den del der har med udlejning af skibe til Offshore vind og Olie/gas industrien samt med tilbudsgivning, befragtning, skibsvurderinger, Agency services og meget mere at gøre, får en mere helstøbt profil ud ad til.

Med firmaets ny brugervenlige hjemmeside, www.north-sea-shipbrokers.dk , som kan ses her nedenfor, og med de samme gode medarbejderkræfter, der i dag tæller seks medarbejdere, og med afdelingskontorer i Ghana og Tanzania samt Tyskland, står North Sea Shipbrokers godt rustet til fremtidens udfordringer.

Vel mødt på stand D 730 DanFish 2013.

FiskerForum.com