Skibsmægler i Esbjerg skifter navn til Hagland Shipbrokers
Efter 18 måneders samarbejde mellem mægler-kontorerne i Haugesund og Esbjerg og efter en gradvis inkorporering af kontorerne i både Hamborg og Aberdeen, deler alle fire kontorer nu samme visuelle identitet, e-mail og webside.

Skibsmægler i Esbjerg skifter navn til Hagland Shipbrokers

Efter 18 måneders samarbejde mellem mægler-kontorerne i Haugesund og Esbjerg og efter en gradvis inkorporering af kontorerne i både Hamborg og Aberdeen, deler alle fire kontorer nu samme visuelle identitet, e-mail og webside. Efter 18 måneders samarbejde mellem mægler-kontorerne i Haugesund og Esbjerg og efter en gradvis inkorporering af kontorerne i både Hamborg og Aberdeen, deler alle fire kontorer nu samme visuelle identitet, e-mail og webside. Efter 18 måneders samarbejde mellem mægler-kontorerne i Haugesund og Esbjerg og efter en gradvis inkorporering af kontorerne i både Hamborg og Aberdeen, deler alle fire kontorer nu samme visuelle identitet, e-mail og webside.

 

Hagland Shipbrokers består af 27 mæglere, hvor 17 arbejder inden for segmentet offshore & vedvarende energi og 10 specialiserede mæglere arbejder indenfor køb og salg samt short sea tank og bulk, plus fiskeri og akvakultur, skriver Anders Helsinghoff Fjord videre i pressemeddelelsen.

Hagland Shipbrokers er dermed nu et af verdens største og mest erfarne offshore-skibsmæglere der findes.

 

 

  • Med en særlig tilknytning og tilstedeværelse på det nord-vesteuropæiske marked er mæglerfirmaet involveret i spot- og term kontrakter på tværs af alle fartøjssegmenter. Haglands tjenester er primært fokuseret på, men ikke begrænset til, befragtning inden for: PSV, AHTS, Subsea, W2W, Heavy Lift, CTV, Tugs og Barges. Hertil kommer, at Haglands også hjælper kunder med »spot og term« på globalt plan, hvilket giver værdi til indkøbsstrategien for E&P-virksomheder og subsea-operatører.
  • Hagland Shipbrokers vil også være en af de førende subsea-mæglere og Haglands team kan hjælpe kunder med indkøb af enhver art, for Subsea-skibene med projekter over hele verden. Hagland hjælper gerne helt fra projektets start til strategi-udvikling og markeds-engagement samt udførelse med videre.
  • Hagland dækker det globale marked med alle typer slæbeopgaver og hjælper gerne kunder med tunge løft og andre relevante opgaver. Haglands specialiserede slæbebåds-mæglere hjælper kunder med alle former for ønsker til havne og terminal-support og mæglerfirmaet har en omfattende statistik og et godt overblik over hele markedet.
  • køb og salg samt nybyggeri er blot en del af Hagland’s kerneydelser, og mægler-firmaet har repræsenter med forskellige specialer på alle kontorer og på tværs af landegrænser og markedssegmenterne. Haglands mæglere udfører regelmæssigt skibsvurderinger for redere og for finansielle institutioner.
  • Haglands tankskibsafdeling i Haugesund fokuserer på kemikalie-tankskibe og produkt- samt LNG-tankskibe op til handysize og er involveret i projektudvikling, nybygningskontrakter samt befragtning (spot / COA).
  • Tilføjelse til Haglands erfaring inden for offshore- og shippingmarkederne har med Haglands Esbjerg-kontor en stærk specialist og erfaring fra køb og salg samt nybygningsprojekter af fiskerfartøjer samt erfaring med tonnage og kvoter. Haugesund kontoret har i de senere år været mere og mere involveret i køb og salg- og nybygningsprojekter rettet mod fiskeri / akvakulturindustrien.

 

Aberdeen kontoret er for nyligt flyttet til Union Point, Blaikies Quay, med udsigt over Aberdeen havn. Des, Yul og Jess er blevet tilsluttet, med hjælp af de meget erfarne og dygtige skibsmæglere Conrad Thake og Hamish Morrison.

 

Holdet i Hamburg er også flyttet til nye omgivelser samt faciliteter og er nu placeret på Am Sandtorkai 23/24 i HafenCity-distriktet i Hamburg. Max og Dominic er også her for nyligt blevet tilsluttet af skibsmæglere Maximilian Uhl og Runa Recht og analytiker Niklas Künnemann.