Royal Greenland lancerer nye Innovative produkter på engelsk fødevaremesse

Royal Greenland lancerer nye Innovative produkter på engelsk fødevaremesse

Den grønlandske leverandør vil fremvisse nogle af deres højkvalitetsprodukter, som IQF (Individually Quick Frozen) torsk, samt andre nye spændende produkter på den årlige Friars Pride Messe i den midtengelske by Peterborough, søndag den 28. februar 2016.

Du finder grønlandsk største og ældste fiskeindustri på stand 34 i Peterborough´s Arena, hvor der vises hvorledes man kan forbedre og udvikle sin forretning med nye og spændende retter af fisk.

Glæd dig til nye op spændende produkter

Blandt andet nye opskrifter på børnenes favorit, Ketchup Nuggets, fremstillet helt efter Royal Greenland´s egen opskrift, med mundrette stykker af velsmagende sej fra Alaska, indbagt og toppet med lidt ketchup. En ketchup hvori der indgår æble, som giver den sødme, som børnene elsker. Dog uden at der tilsættes sukker, derfor lander den kun på 0,2 procent sukkerindhold. Samtidig løser det problemmet, som man har med normal ketchup, når det bliver varmt. Så istedet har »ketchuppen« og nuggets samme temperatur og kan straks efter en tur i frituregryden, spises med stort velbehag.

Premium Sandwich Fishwich og Fish Goujons

Gulfinnet søtunge tilberedt med Royal Greenland´s populære brød-opskrift vil også være tilgængelig i en blød og lækker burgerbolle, arrangeret som en »premium« sandwich, måske bedre kendt som en »Fishwich«. Denne gulfinnet søtunge er forstegt, hvilket betyder at du kan lave maden i en frituregryde på under fire minutter. Ligeledes vil IQF (Individuelt Quick Frozen) torske fileter også være på standen og bliver præsenteret som fisk goujons.

Emma Wilson, Marketing Manager hos Royal Grønland, siger: »Vi er begejstrede for at have nye og spændende opskrifter med til messen i år. Vi arbejder hårdt og målrettet på at udvikle og færdiggøre vores nye produkter, så vi sikre at kunderne får den helt rigtige og gode smagsoplevelse med. Vi fokuserer meget på økologien, der omgiver vores produkter, hvoraf de fleste kommer fra det Nordatlantiske område, hvor vi fanger vores fisk bæredygtigt og etisk korrekt, helt fra fisken hives om bord til spisebordet derhjemme.«

Besøgende på Friars Pride Messen FRY I.T. 2016, vil få mulighed for at smage på Royal Greenland produkterne på standen. De enkelte retter kan bestilles og vil blive leveret indenfor en måned.

Vel mødt til fødevaremessen FRY I.T. 2016 i Peterborough Arena, søndag den 28. februar 2016, i Midt England.