Rederiet »Gitte Henning A/S« holder dobbelt åbent skib
Rederiet Gitte Henning A/S afholder sammen med Kynde og Toft i Thyborøn åbent skib næste fredag

Rederiet »Gitte Henning A/S« holder dobbelt åbent skib

Når eftermiddagssolen står højest på himlen, fredag den 28. juni 2019, vil rederiet »Gitte Henning A/S« inviterer til åbent skib på to af selskabets nybygninger i Thyborøn.

 

Sammen med besætningerne med skipper Kent og Thomas på S 149 »Birthe« og skipper Kim og Nils på L 349 »Birgitte«, inviterer Kynde & Toft samt rederiet Gitte Henning A/S, alle interesserede, familie, venner og forretningsforbindelser, til at komme forbi Thyborøn Havn og besigtige de flotte topmoderne fiske-fartøjer.

 

Flotte og harmoniske trawlere, der er manøvre- og sødygtige med rolige bevægelser i søen og som for begges vedkommende er bygget både med fokus på mandskabet, komfortabelt og med alle moderne bekvemmeligheder. Men også med fokus på fiskeriet, super-effektive trawlere med en fiskehåndtering og køling, der gerne skulle give afregningspriserne et løft, til alles bedste også besætningens.

 

Åbent Skib på Thyborøn Havn 
Alle er velkomne fredag den 28. juni 2019 mellem klokken 15.00 og 17.00 – så tag et smut forbi Havnen og få et kig ind i det sidste nye omkring fiskeriet.

 

Vel mødt