PLC styringer til vind industrien.

Det er en optimistisk Mads Rosendahl fra Orla Jensen A/S, Hvide Sande, der fortæller om en større ordre der er kommet i hus, til et kundesegment man har arbejdet på længe.
I samarbejde med A/S Scan, har Orla Jensen A/S fået underentreprenørarbejde med hensyn til de lidt mere avanceret PLC styringer. Samarbejdet med A/S Scan har åbnet dørene til vindindustrien, som på sigt kan blive en meget lukrativ kunde. Opgaven omfatter transportudstyr samt styringer til turner gear.

Orla Jensen A/S har koblet en nyansat på opgaven, Michael Halgård Jensen fra Outrup som netop er blevet svend som installationselektriker i år , har fået ansvaret for opbygning af produktions faciliteter samt lageropbevaring af de forskellige komponenter og styringer.

Tavleværksted og produktion samt lager indrettes i en tilstødende bygning og bliver på ca. 25 m2, med egen indgang og som er separeret fra Orla Jensens øvrige lager / kontor.

Kravs specifikationer og leverandør garantier er omfattende indenfor vindindustrien, således er der en hel del papirarbejde og udregninger samt godkendelses procedurer, som skal være på plads inden første levering. Dette større udregnings- og projekterings arbejde står Johnny B. Jensen for.

Johnny B. Jensen fortæller at udfra forskellige ønsker fra en lokal vindmøllefabrikant, blev der udfærdiget komplet tegnings- og tilbudsmateriale, som indgik i et større sammenhæng i forbindelse med transportudstyr. Den endelige godkendelse af tilbudsmaterialet er kommet i hus og alle hos Orla Jensen A/S, glæder sig nu over ordren og det nye segment man nu begiver sig ind i. Endnu engang har det lokale samarbejde, virksomhederne imellem, vist sin berettigelse og har styrket områdets sammenhængskraft når der i fremtiden skal gives tilbud på større projekter.