Det færøske autolinefartøj »Eivind« landede i sidste uge en fangst på 222,9 tons til Kollefjord. Fangsten bestod overvejende af torsk, som blev afregnet med 26,- kroner kiloet. Besætning og skipper var tilfredse med resultatet, efter en 21 dage langt fiskeri omkring Island.
Landinger til Tórshavn og Toftir
Garnskibet Túgvusteinur landede 11,5 tons til Tórshavn, hvoraf det meste var 9,1 tons hellefisk, som havde en kilopris på 31,- kr. Hvilket var resultatet efter et fiskeri på 5 dage Nord for Færøerne. Et andet garnskib Thor, landede 14,5 tons til Tórshavn, hvoraf 11,8 tons var hellefisk, som opnåede en kilopris på 31,- kr. Lasten blev efterfølgende vurderet og solgt til 410.50,00 kr. De har fisket i 4 dage øst for Færøerne på denne tur. Partrawlerne Jaspis og Ametyst landede 300.000 pund til Tórshavn, overvejende sej. Besætning og skipper var tilfredse med resultatet af denne tur og så snart de havde landet, blev kursen igen sat til fiskerfeltet. Lineskibet Skørin landede 77,7 tons til Toftir, hvoraf 65,4 tons var torsk, som havde en kilopris på 16,36 kr. Lasten blev vurderet til 1.222.799,60 kr., som var resultatet af et fiskeri på fjorten dage ud for Island. Garnskibet Váðasteinur landede 9,7 tons, hvoraf 7,4 tons var hellefisk, som havde en kilopris på 31,- kr. Lasten blev først vurderet og siden solgt for 265.80,00 kr., som de havde fisket i 5 dage øst under Færøerne denne tur.
landinger til Klaksvík
Lineskibet Klakkur landede 192,1 tons til Klaksvík, hvoraf fangsten overvejende bestod af torsk, som havde en kilopris på 27,50 kr. Lasten blev efterfølgende vurderet til 4.886.843,00 kr., som de havde fisket ud for Island på denne tur. Partrawlerne Skoraberg og Fuglberg landede 250 tons guldlaks, som de har fisket ud for Færøerne. Fangsten blev landet til Kósina i Klaksvík og derefter kørt til Tavuna i Leirvík, hvor fiskeriarbejderne stod klar til at modtage fisken i den videre proces. Partrawlerne afir og Smaragd landede 160.000 pund, hvoraf det meste var sej. De landede fangsten til Kósina i Klaksvík, og så snart de havde landet tog de tilbage til fiskeriet ud for Færøerne. Lineskibet Núpur landede 160.000 pund, overvejende torsk. De havde fisket ud for Island på turen. Fangsten blev landet til Kósina i Klaksvík og så snart de havde landet tog de tilbage til fiskeriet. Partrawlerne Polarhav og Stjørnan landede 240 tons guldlaks, som de havde fisket ud for Færøerne. De har også haft et godt og stabilt fiskeri, hvor fangsten blev landet til Kósina, og derefter kørt til Tavuna i Leirvík, hvor den skulle videre forarbejdes. Så snart de havde landet tog de tilbage til fiskeriet efter guldlaks.
Landinger til Ánirnar, Runavík og Hvalba
Norðborg landede 1.270 tons helfrossen sortmund og 125 tons fiskemel, som de har fisket ud for Færøerne. De har haft et fornuftigt og godt fiskeri, og så snart de havde landet tog de tilbage til fiskeriet ud for Færøerne. Partrawlerne Heykur og Falkur landede 290.000 pund til Runavík, hvoraf det meste var sej, som de har haft et godt fiskeri af. Partrawlerne Breiðaneso og Hamranes landede 200.000 pund til Hvalba, hvoraf det meste var sej. De har haft et rigtig godt fiskeri på denne tur, og så snart de havde landet tog de tilbage på fiskeri ud for Færøerne.
Landinger til Fuglefjord
Borgarin landede 1.400 tons blåhvilling, som de havde fisket syd for Færøerne. De har haft et godt fiskeri, og fangsten blev landet til Havsbrún. Så snart de havde landet tog de tilbage til fiskeriet ud for Færøerne. Norðinur landede ligeledes 1.400 tons blåhvilling til Havsbrún. De har haft et tilsvarende godt fiskeri på turen, og så snart de havde landet tog de tilbage til fiskeriet ud for Færøerne. Høgaberg landede 1.900 ton blåhvilling til Havsbrún, som de har fisket syd for Færøerne. De har haft et fornuftigt godt fiskeri, og så snart de havde landet til Havsbrún tog de tilbage til fiskeriet ud for Færøerne. Hoyvík landede 1.300 tons blåhvilling, som de havde fisket ud for Færøerne. De har haft et rigtig godt fiskeri på denne tur. De har nu opfisket kvoten, som de købdte på aktion, og må nu vente til næste omgang. Det grønlandske fartøj Tasilaq, landede 900 tons til fuglefjord. En fangst som de havde fisket syd for Færøerne. De har haft et rimeligt godt fiskeri, og så snart de havde landet tog de tilbage til fiskeriet efter blåhvilling ud for Færøerne.
Landinger i andre lande
Næraberg landede 3.200 tons helfrosne blåhvilling i Holland, som de havde fisket ud for Færøerne. De har haft et fornuftigt og godt fiskeri og før de tog tilbage til fiskeriet, sejlede de til Kollefjord, hvor de lige skulle have lavet nogle små justeringer før de tog tilbage til fiskeriet efter blåhvilling. Den færøske trawler Jupiter landede 2.350 tons blåhvilling i den irske by Killybegs, som de har fisket syd for Færøerne. De har også haft et godt fiskeri på denne tur. En anden færøsk trawler Finnur Fríði landede en last på 2.500 tons tons blåhvilling, ligeledes i den irske by Killybegs. De havde også fisket blåhvilling ud for Færøerne og besætning samt skipper var alle tilfredse med fiskeriet. Så snart de havde landet tog de Leirvik i Norge, hvor de skal have foreteget noget vedligeholdelsesarbejde om bord. Tróndur í Gøtu landede 2.500 tons blåhvilling i Vedde i Norge, som de havde fisket ud for Færøerne. De har haft et rigtig godt fiskeri på turen, og så snart de havde landet tog de da også tilbage til fiskeriet ud for Færøerne efter blåhvilling.
FiskerForum.dk