Ny havneassistent på Skagen Havn
Skagen Havn havde modtaget ikke mindre end 40 ansøgninger til den ledige stilling som havneassistent og havnen valgte udfra dette felt, at ansætte den 38-årige Majbritt Henriksen. Foto: Skagen Havn

Ny havneassistent på Skagen Havn

Skagen Havn havde modtaget ikke mindre end 40 ansøgninger til den ledige stilling som havneassistent og havnen valgte udfra dette felt, at ansætte den 38-årige Majbritt Henriksen, der har en uddannelse som dual officer (juniordelen) og skibsfører.

En yderst kompetent assistent, der startede i jobbet 1. februar. »Hun har de seneste ti år sejlet som styrmand på specialfartøjer til vindmølleindustrien. Noget vi har vægtet meget højt,« fortæller driftchefen på Skagen Havn Mikal Nielsen. »Uddannelsesbaggrund og erfaring sammenholdt med de personlige egenskaber, har givet os den bedste kandidat i Majbritt, og vi ser frem til at byde hende velkommen på holdet.«

Som havneassistent bliver Majbritt Henriksens primære opgave at møde de sejlende kunder og sørge for, at logistikken fungerer i forhold til de mange skibsanløb.

Hun bliver kontaktleddet mellem skibene og fabrikker samt værksteder på land
Majbritt Henriksen ser da også frem til at møde kunderne og komme i gang med jobbet. »Jeg har sejlet som styrmand de seneste ti år, og nu kunne jeg godt tænke mig at komme på land. Her tiltalte jobbet som havneassistent mig, og jeg synes, at Skagen havn er en yderst spændende havn i udvikling. Så jeg ser frem til at komme i gang med jobbet og få kontakt til en masse mennesker. Der er en stor alsidighed i jobbet, og jeg glæder mig til udfordringerne,« siger Majbritt Henriksen.

Havneassistenten indgår i havnens maritime afdeling, som betjener kunder, varetager havneopsyn samt maritime opgaver m.v. Den maritime afdeling består af seks medarbejdere, som i fællesskab dækker havnens døgnvagt.

Skagen Havn byder Majbritt velkommen, og ser frem til at bringe hendes kompetencer i spil.