Nor-Fishing 2020 melder senest ud den 15. maj om messen afholdes

Nor-Fishing 2020 melder senest ud den 15. maj om messen afholdes

Udmeldingen om Nor-Fishing 2020,som planlagt skulle løbe af stablen til august måned, mellem den 18. og 20., kommer inden den 15. maj. Her vil arrangørerne komme med en klar og endelig beslutning om messen afholdes, udskydes eller droppes helt, pga. den verserende Corana-virus.

Ingen ved med sikkerhed forledes fremtiden vil tegne sig og heller ikke på kort sigt ved man, om den store norske fiskerimesse Nor-Fishing 2020, der normalt trækker i tusindevis af interesserede og besøgende fra mange forskellige lande, afholdes eller aflyses.

De sidste 5 til 6 uger har arrangørerne arbejdet hårdt på at få fiskerimessen klar som planlagt. Men der er også taget behørigt hensyn til, hvis det mod forventning ikke praktisk kan lade sig gøre at gennemføre udstillingen. Arrangørerne har forlænget alle tidsfrister og selv udsat faktureringen af standleje m.m. således de økonomiske konsekvenser af en eventuel aflysning bliver minimale.

Efter påsken udsendte arrangørerne af Nor-Fishing 2020 et spørgeskema til udstillerne, hvor man blandt andet ønskede at få kortlagt hvilken sidste frist-ønsker de havde, hvis årets Nor-Fishing 2020 skulle gennemføres. Hele 60 procent af de adspurgte havde svaret på undersøgelsen, hvilket har givet arrangørerne et tiltrængt tænkepause og udgangspunkt at træffe den endelige afgørelse på.

Beslutningen om fiskeri-messens afholdelse falder ganske godt i tråd med den norske regerings udmelding, der forventes at komme omkring den 1. maj i år. En udmeldelse der handler om nye retningslinjer i den kommende tid, hvorledes man skal forholde sig til Corona-virusen og Covid-19-pandemien.

Når dette sker, vil arrangørerne af Nor-Fishing 2020 hurtigt melde ud til udstillere og besøgende om afgørelsen.

Skriv et svar