Lad os komme i køkkenet, med lækre fiske-opskrifter anrettet med bæredygtig fanget fisk og skaldyr fra hele verden.
For som David Loftus fra MSC (Marine Stewardship Council) skriver i forordet til MSC’s nye Kogebog fra 2023, Så handler dette langt mere end mad – det handler om havets fremtid«.
»Vi må tage ansvar nu, ellers er vi snart ude på dybt vand. Så kig venligst efter det blå MSC-mærke når du køber dine fisk og skaldyr, og vær med til at skabe et oprigtigt bæredygtigt hav. Og lad nu vores fantastiske kokke fra hele verden vise dig, at bæredygtighed ikke bare føles godt – men også smager godt,« siger David Loftus videre.
På samme måde er Colin Stephen ude med sit budskab, »“Enhver med en smule fornuft er nødt til at gøre det, der er bæredygtigt for bestandene. Det er din fremtid, som du arbejder med og gambler med – hvorfor bringe den i fare? Du er nødt til at tænke langsigtet,« er det klare budskab herfra.