Mød Notus og Sanol i skagen

Mød Notus og Sanol i skagen

Fredag den 31. maj klokken 10 – 14, står to gange Leif klar igen i år.
Leif Jensen og Leif Steffensen vil denne gang fremvise Notus Trawlmaster og Sanol Univægtsystem. Det hele er sat op i North Sea`s redskabshus på vestkajen i Skagen, hvor begge Leif`er er klar til en demonstration og en snak om overvågningssystemet.

Notus
Notus Trawlmaster trådløse overvågningssystem giver de vigtigste trawl informationer, som derved giver fiskeren de bedste muligheder for et mere effektivt fiskeri. Robuste sensorer der bruger den nyeste teknologi, er monteret på trawlen og en pc kan viser en 3D gengivelse af grejet.

Sanol
Sanol Unisystem er den første og indtil nu eneste virksomhed, der fremstiller marine instrumenter med europæisk Typegodkendelsesattest. Det betyder, at vægten kan kontrolleres og anvendes som godkendte vægte. Vægten har automatisk tyngdekraft, tilt (hældning) og bevægelseskompensation. Ved hjælp af en kompenseringsenhed fungerer vægtene over hele verden, uden behov for justering.

Med en godkendt vejning om bord skal fangster ikke vejes igen på land, det betyder, at fiskerne vil spare tid og penge.

Firmaet Leif Jensen Grenaa kan føres tilbage til 1882. Dengang startede firmaet som skibs og bådebyggeri i Grenaa. I 1988 solgte selskabet navn og skibsværftet fra, selskabet blev videreført under navnet Leif Jensen Grenaa ApS, som vi kender det i dag.