Maritim Leder søges til Hanstholm Havn
Hanstholm Havn søger afløseren for Klaus Borg Hansen som Maritim Leder der forventes at understøtte havnens vækst og det medfølgende voksende aktivitetsniveau

Maritim Leder søges til Hanstholm Havn

Hanstholm Havn søger afløseren for Klaus Borg Hansen som Maritim Leder der forventes at understøtte havnens vækst og det medfølgende voksende aktivitetsniveau. Havnen søger samtidig en dygtig leder, der kan sætte retningen for afdelingen og højne serviceniveauet for kunderne.

 

Den kommende maritime leder får ansvar for afdelingen der skal stå i spidsen for et stærkt hold på 8 medarbejdere. kompetance-udvikling af medarbejdere og udvikling af afdelingen, skal blandt andet varetage det gennem en synlig ledelse, digitalisering og optimering af processerne.

 

Det forventes af den Maritime Leder givetvis selv vil være på vagtplanen og indgå som ressource i Hanstholm Havns lodseri. Således det bliver ansvar fra strategi til eksekvering.

 

Den nye leder får reference til havnedirektøren og vil indgå i ledergruppen og varetage den daglige ledelse af Hanstholm Havns maritime afdeling og servicegård – sidstnævnte i samarbejde med den tekniske chef for en periode, indtil de store igangværende anlægsprojekter er vel overståede.

 

Ansvaret overdrages af en sikker og effektiv havn, der til enhver tid overholder ordensregler og forretningsbetingelser samt håndtering af havnens katastrofeplan og beredskabsplaner i tæt samarbejde med relevante myndigheder.

 

Du kan læse mere om stillingen som Maritime leder hos Hanstholm Havn her