M95G Langenes – hovedrenoveret ved Dofita i Litauen

M95G Langenes – hovedrenoveret ved Dofita i Litauen

Frysetrawleren LANGENES fra Aalesund i Norge , er netop hjem kommet efter et længerevarende værftsophold hos DOFITA i Litauen
Det er med stor stolthed at Bo Lauridsen kunne sende LANGENES hjem til Norge , det er nemlig fjerde gang på 2 år at rederiet ROALDNES benytter DOFITA til skibsrenovering.

LANGENES fik udført stålarbejder, rørarbejder , elarbejde hvor alle kabel bakker blev udskiftet til rustfrie kabel bakker , udskiftning af galley og messe med komplet ny paneler , lofter og nye møbler , hele skibet fik ny belægning på dørken samt alle møbler blev ombetrukket til sort læder , ferskvandstanke og modtagerbinger blev sandblæst og opmalet , udvendigt blev der metalliseret for at øge holdbarheden. Hele fabrikken blev opgraderet.

Vi mærker tydeligt at vores kunder sætter pris på den måde vi arbejder på , den korte vej til beslutningsprocessen og det at vi er top motiveret til at yde en god og fleksibel service , dermed skiller vi os jo ret væsenligt ud fra andre aktørere i Baltikum. Hvilket også er resulteret i løbende udvidelse af kundekredsen.

Bo Lauridsen fortæller at ordrebogen for 2014 er godt fyldt op med ordre inde på 4 trawlere lige ret efter nytår og løbende kommer der mange skibe i foråret , det er dels hjemme i Litauen men også rundt i Europa , og så har vores afdelig der overfladebehandler fundamenter til havvindmøller ordre inde for de næste 2 år