Lokale fiskere vælger Volvo Penta

Lokale fiskere vælger Volvo Penta

AS Scan, en Hvide Sande virksomhed med vind i sejlene, har fået en forrygende start på Volvo Penta Service Center. Ordrene har ikke ladet vente på sig og lokale fiskere har fået, får og vil få, installeret nye Volvo motorer i den kommende tid til kampagnepris.
Virksomhedsejer Karsten Olesen fortæller, at siden introduktionen af det nye Service Center koncept for Volvo Penta`s miljøvenlige, brændstofbesparende og højtydende motorer, er der sat yderligere fokus på service og professionel rådgivning. En service kunderne sætter stor pris på og han vil uden at løfte sløret for meget, pege på at AS Scan vil barsle med et unikt servicesystem lige efter påske, som vil revolutionerer måden at tænke service og vedligehold på.

Volvo`s forretnings idè med at følge motoren fra den er sat i og til den er leveret samt til de skræddersyede og individuelt tilrettet løsninger af tekniske art, har fået Volvo til at gå skridtet videre og har nu oprettet Volvo`s Action Service telefonlinje. En linje der er åben 24 timer i døgnet, 365 dage om året, netop for at hjælpe og vejlede Volvo Penta ejere, som kan have problemer eller som har spørgsmål til deres Volvo Penta Motor. En flersproget operatør hjælper til at få kvalificeret støtte fra Volvo Penta forhandlernes landsdækkende netværk.

Sammen med flere underleverandører og håndværkere er AS Scan i fuld sving med at færdig montere og installere en 300 HK D-12 Volvo Penta Motor i den nybyggede ståltrawler Victory, der i øjeblikket ligger ved Vestværftet i Hvide Sande. Et fartøj som fiskeskipper Erik ”Emil” Jensen spændt går og venter på bliver færdigt, så han trods den lidt udskudte start på tobis fiskeriet, kan komme ud af sejle og fiske igen, denne gang med et nyt skib.

Flere lokale fiskere fra Hvide Sande har fået nye Volvo Penta motorer lagt i, både RI 422 Kræ Frihed og RI 146 Polaris. Og lige inden påske skal der ligeledes sættes en lysmotor i RI 275 Karinette, så man kan roligt sige der har været travlhed på kajen i Hvide Sande.

Karsten Olesen peger på at Volvo Penta, som den førende producent af motorsystemer til maritimt brug, til såvel mindre fiskerjoller som til lidt større erhvervsfartøjer, har et motorprogram der spænder helt nede fra 10 og op til 900 hk. Et program der er dækkende for de fleste fartøjer, hvor der efterspørges kvalitet, pålidelige og økonomisk driftsikre motorer. Endvidere kan AS Scan`s Service Center imødekomme ønsker om at servicerer og reparerer motorer af helt andre mærker, ligesom efterspørgslen efter andre modeller og mærker kan indfris, således kunden altid får det han ønsker.

AS Scan har lagt et stort engagement i centret og Karsten Olesen tilføjer, at der arbejdes seriøst og benhårdt med kvalitet, sikkerhed og miljø, samt med at få medarbejdernes kompetencer op på aller højeste niveau.

FiskerForum.com