Skotske fiskere kræver svar om discard forbudet
Frustrationen og vreden er åbenlys når fiskeskipper Jimmy Buchan fra Peterhead i Aberdeenshire fortæller til FiskerForum om EU`s nyligt vedtagne discard forbud med start allerede fra 2015.
ANNONCER
Frustrationen og vreden er åbenlys når fiskeskipper Jimmy Buchan fra Peterhead i Aberdeenshire fortæller til FiskerForum om EU`s nyligt vedtagne discard forbud med start allerede fra 2015.
Kapsejladsen Brixham Trawler Race kunne i år fejre sit halvtredssindstyvende jubilæum og var i lighed med tidligere, et stort tilløbsstykke med kraftig vind og våde skumsprøjt.
Førende erhvervsfolk fra den britiske fiske- og skaldyrsindustri, kræver nu at Britisk Frozen Food Federation (BFFF), ekskluderer Faroe Seafood companies fra foreningen, pga. Færøernes egenhændige tildeling af større kvoter på makrel og sild for indeværende år.
Der er en overflod af torsk på fiskepladserne i Nordsøen, og det bakkes nu op af den videnskabelige rådgivning ICES.
Med ordene,”Der tegner sig en lys fremtid for skotsk kystfiskeri.” lægger kabinetminister for fiskeriet i Skotland Richard Lochhead MSP, op til en positiv og konstruktiv dialog på konferencen den 8. februar 2013 i Inverness, Skotland.
Den største forkæmper for at få folk til at spise fisk, engelske MCS Marine Conservation Society, har taget konsekvensen af den lange og bitre strid mellem de nordatlantiske fiskerinationer om makrelfiskeriet.
Skipper Expo International 2013, der er Aberdeens kommercielle fiskeri messe, og som afholdes den 10. og 11. maj i år, har allerede nu tiltrukket stor opmærksomhed.
Maramedia, som er arrangør af hele tre udstillinger for Skotsk fiskeri og dens beslægtede brancher, udvider nu med en udstilling i England i 2013.
Tidligere på året bestilte Seafood Skotland to forbrugerundersøgelser i Skotland og England fra to uafhængige markedsundersøgelses-bureauer, Panel Elite og England Marketing.
Fransk og britisk strid om kammusling fiskeriet, fik i går 40 franske fiskefartøjer til at gribe til våben i form af sten og net.
By continuing to use this website, you consent to the use of cookies in accordance with our Cookie Policy.
Accept