TripleNine har etableret selskab i det vestafrikanske land Mauretanien
TripleNine har stiftet selskabet TripleNine Mauritanie SARL, der skal forestå kvalitetssikring og afskibning af fiskemel, der købes fra lokale fabrikker.
ANNONCER
TripleNine har stiftet selskabet TripleNine Mauritanie SARL, der skal forestå kvalitetssikring og afskibning af fiskemel, der købes fra lokale fabrikker.
Smagen af Danmark, der dækker over Nationalt Ressoursecentrum for små fødevareproducenter, innovative udviklere samt madhåndværkere, har et telt på Folkemødet 2013 på Bornholm.
Når TripleNine Group A/S i begyndelsen af juni i år bliver en realitet, sker det ved en sammenlægning af TripleNine A/S og norske Vedde AS, der hidtil har været helejet af den norske familieejede virksomhed Koppernæs Gruppen AS.
Torsdag den 13. juni kan du møde DTU Aqua på Folkemødet på Bornholm til oplæg og debat om fuldt dokumenteret fiskeri og om Østersølaksens fortid og fremtid.
De langfristede lån, som tidligere blev administreret af, den i 2008 nedlagte Kongeriget Danmarks Fiskeribank, hvor lånene blev finansieret ved udstedelse af inkonverterbare obligationer, ønskes nu tilbage til fiskeriet efter at specielt konsumfiskeriet lider under elendige afregningspriser på konsumfisk.
Fiskeriets Arbejdsmiljøråd har ansat den 44-årige Lars Høgner som ny konsulent.
Når fiskedagen 2013 løber af stablen, lørdag den 3. august i Thyborøn, bliver det med meget mere fiskerånd og flere spændende fiskearter.
I bestræbelserne på at få danskerne til at spise mere fisk, har fiskebranchen søsat projektet Fisk i Kantinen, hvor branchen gerne gerne vil hjælpe kantinerne med at servere flere fiskeretter.
Driftsleder Lars Skøtt Nielsen beretter, at projektet med ombygning af ConKix-anlægget i Thyborøn til fødevaregodkendt produktion af fiskemel og -olie skrider fremad og følger planen.
”Rådgivningen går i den helt forkerte retning”, fortæller Danmarks Fiskeriforenings formand Svend-Erik Andersen, til Fiskeri Tidende`s hjemmeside.
By continuing to use this website, you consent to the use of cookies in accordance with our Cookie Policy.
Accept