Laks forarbejdet med Marel’s procesudstyr

Laks forarbejdet med Marel’s procesudstyr

Marel inviterer for 13. gang til det årlige Salmon Showhow ved Progress Point i København den 5. februar 2014.

Marel Salmon Showhow har etableret sig som et vigtigt globalt forum til at se og opleve det nyeste og bedste inden for lakseforarbejdningsudstyr.

Denne årlige begivenhed giver folk fra lakseindustrien den unikke mulighed for på tætteste hold at opleve hvordan laks kan forarbejdes med Marel’s procesudstyr, som er blandt det førende inden for industrien. Nogle af verdens største lakseproducenter mødes her for at diskutere de seneste teknologiske udviklinger inden for industrien, og for at høre inviterede gæstetalere, der vil tale om aktuelle emner inden for industrien.

Nyt trænings- og demonstrationscener
For første gang nogensinde inviterer vi folk fra lakseforarbejdningsindustrien til Progress Point, vores helt nye trænings- og demonstrationscenter, kun 5 minutter fra Kastrup lufthavn. Dette unikke center er designet til at bringe eksperter fra fødevareindustrien sammen for at opleve Marel’s udstyr og integrerede løsninger i et miljø, hvor man kan teste og arbejde med udstyret på nærmeste hold. Progress Point består af 2700 m2 demo- og mødelokaler samt konferencefaciliteter – og i disse nye enestående omgivelser vil Salmon Showhow blive en endnu større oplevelse for deltagerne.

Der vil hele dagen løbende køre live demonstrationer, hvor vi vil præsentere nyt udstyr samt et bredt udvalg af Marel’s standardmaskiner og komplette integrerede proceslinier.

Dagen rundes af med et socialt arrangement om aftenen med spisning og underholdning.

For yderligere information læs her