Interessen for Holland Fisheries Event i oktober 2020 er stor

Interessen for Holland Fisheries Event i oktober 2020 er stor

Trods den verdensomspændende pandemi af Covid-19, er interessen for den hollandske fiskerimesse i Urk fortsat stor og forventningerne fra arrangørernes side til en succesfuld messe, er tilsvarende høje.

HFE

Det er den ellevte i rækken af fiskeriudstillingen i Urk der finder sted fra fredag den 2. til og med lørdag den 3. oktober 2020. Der tages trods det sene tidspunkt på året, alligevel forbehold for corona-virus og den hollandske regerings eventuelle restriktioner i forbindelse med samme.

Forventningerne er dog, at udstillingen Hollands Fisheries Event, som planlagt afholdes på De Koningshof Party & Events i Urk, Holland i oktober.

COVID-19 sikkerhedsforholdsregler
Arrangørerne tager sit ansvar med hensyn til COVID-19-krisen alvorligt og vil, overholde den hollandske regerings sikkerhedsreglerne om 1,5 meters-reglen på udstillingsgulvet.

Med de ekstra pavilloner på udstillingsgulvet er der plads til mere end 115 udstillere. Projektleder Paula van der Woude forklarer, »Flynth-pavillonen er fuldt booket, ligesom de eftertragtede B- og D-teltpavilloner samt C-pavillonen, hvor VCU samt deres forretningsforbindelser vil præsenterer sine nyheder og produkter, også er lejet ud. På trods af de noget usikre tider under korona-pandemien, ser arrangørerne fortsat en stor efterspørgsel efter standpladser og der er stadigvæk ledige pladser i E-pavillonen.

Netværk og afsluttede handler
Holland Fisheries Event handler om investering og innovation inden for teknologi og viden. Messen giver både de nationale og internationale udstillere mulighed for fremvise det sidste nye samt tjenester til et bredt og købedygtigt publikum. Det er stedet at netværke og skabe forbindelser, både fagligt og forretningsmæssigt, men også kollegialt. Messen er ligeledes kendt for sine virkelig gode tilbud og ikke mindst evnen til i de behagelige omgivelser at få afsluttede mange handler.

Åbningstider og program
Holland Fisheries Event (HFE) er den mest betydende messe i Holland, for både den nationale og internationale fiskeindustri og den maritime sektor. HFE støttes af Stichting Visserijdagen Urk og finder sted for 11. gang i år. Holland Fisheries Event besøges af mere end 3.000 besøgende fra alle dele af den maritime branche, herunder fiskeselskaber, rederier, skippere, fiskere og ansatte på fiskeauktioner samt rådgivere inden for kommunikations-området, finansiering og forsikring.

Holland Fisheries Event finder sted den 2. og 3. oktober. Fredag ​​fra 11.00 – 21.00 og igen lørdag fra 09.00 – 15.00. I løbet af udstillingsdagene vil HFE tilbyde et omfattende program i konferencelokalet af blandt andet Wageningen Marine Research.
For yderligere information se: www.holland-fisheries.nl

Du kan se den foreløbige udstillerliste her

Du kan se hele standplanen for HFE (Holland Fisheries Event) her nedenfor.

Standoversigt på HFE i Urk

Skriv et svar