Hollandsk elektrofirma får opgaven med »Stella Polaris«
Det hollandske Piet Brouwer Elektrotechnology har netop underskrevet en ordrebekræftelse om gen-montering af en hollandsk Twinriggede trawler »Stella Polaris« - Foto: Piet Brouwer Elektrotechnology

Hollandsk elektrofirma får opgaven med »Stella Polaris«

Det hollandske Piet Brouwer Elektrotechnology har netop underskrevet en ordrebekræftelse om gen-montering af en hollandsk Twinriggede trawler.

Piet Brouwer-Elektrotechology

Rederiet Stella Polaris fra Urk har igen valgt Piet Brouwer Electrotechnology som samarbejdspartner. Det nyeste projekt involverer en omfattende renovering af den Twinriggede UK-22. De to virksomheder har længe arbejdet sammen om nye projekter. Alt fra ombygninger til service- og vedligeholdelses-arbejder. Ejeren af »Stella Polaris« Pauw Romkes er da også, i den forgangne tid, blevet et kendt ansigt hos Piet Brouwer Electrotechnology.

Genmonteringen af ​​UK-22 vil indebære en forlængelse af skroget, hvor det er meningen at en del af maskinerne og udstyret skal genbruges. Skroget forventes tømt i slutningen af ​​2019 og genopbygget igen i begyndelsen af ​​2020. Komfortområde med kahytterne samt styrehuset, vil blive ombygget og på forhånd forsynet med kabler og stik, for at sikre en kortest mulig periode for ombygningen.

Det hollandske elektrofirma vil tage sig af det elektriske system samt beregnings- og tegnearbejdet medfølgende design af »Stella Polaris«. De leverede produkter vil omfatte et Marble Automation alarmsystem, en LED belysningspakke og et brandsikringssystem. Desuden vil de forestå alle installationer og idriftsættelse af fartøjet også.

»Stella Polaris« UK-22 følger designet i en række nybygninger til hollandsk fiskeri, som UK-24, HD-42, ZK-5, TX-65, SC-10, UK-150 og UK-153. »Stella Polaris« er stolt af disse projekter, der hver især har kaldt på Piet Brouwer Electrotechnology’s omfattende knowhow og erfaring.

kontor og lager samt produktion for Piet Brouwer Electrotechnology