Hollands største fiskerimesse er planlagt til oktober måned 2020 i Urk

Hollands største fiskerimesse er planlagt til oktober måned 2020 i Urk

Under COVID-19-krisen er interessen for Fiskerimessen – Holland Fisheries Event (HFE) 2020 er fortsat høj og den ellevte udgave af fiskerimessen, der for femte gang åbner dørene hos De Koningshof Party & Events i Urk, forventer man da også et stort rykind i oktober måned i år.

Holland Fisheries Event handler om investering og innovation indenfor både teknologi og maritim viden. Messen giver nationale og internationale udstillere mulighed for at præsenterer deres nyeste produkter og tjenester til et bredt publikum.

Med behørig hensyntagen til COVID-19 sikkerhedsregler og afstandskrav
Arrangørerne bag tager deres ansvar meget alvorligt med hensyn til COVID-19-pandamien og vil, afhængigt af de nationale politikker, overholde sikkerhedsreglerne om afstandskrav på min. 1,5 meter-reglen på udstillingsarealet.

Med de ekstra pavilloner opsat og under betragtning af afstandskravene, skulle der alligevel være plads til mere end 115 udstillere.

Du kan se den foreløbige udstillerliste her

Projektleder Paula van der Woude fra HFE, siger i en kommentar om udstillingen: »Flynth-pavillonen er nu fuldt udlejet, ligesom de eftertragtede og meget efterspurgte B- og D-teltpavilloner samt C-pavillongen, hvor VCU samt udstillingens andre forretningsforbindelser vil fremvise deres præsentationsprogrammer. På trods af Corona-krisen er der fortsat god efterspørgsel efter udstillingsarealer, og messen kan fortsat tilbyde stande i E-pavillonen.

Netværk og afslutning af gode handler
Holland Fisheries Event handler om investering og innovation indenfor både teknologi og maritim viden. Messen giver nationale og internationale udstillere mulighed for at præsenterer deres nyeste produkter og tjenester til et bredt publikum. HFE er stedet, hvor man kan netværke, styrke forhold og arbejde sammen om fremtidssikre innovationer. Messen er kendt og berømt for virkelig at gøre forretninger og afslutte gode handler.

Åbningstider og program

  • Holland Fisheries Event (HFE) er den internationale hollandske messe for fiskeri og skaldyrsbranchen samt den maritime sektor. HFE er organiseret på vegne af Stichting Visserijdagen Urk og finder sted for 11. gang i år.
  • Holland Fisheries Event besøges af mere end 3.000 besøgende fra alle dele af den maritime branche, inklusive fiskeriselskaber, skibsejere, skippere, fiskere, lærere, studerende, direktører, sektorrepræsentanter, ansatte på fiskeauktioner og rådgivere indenfor kommunikationsområdet, finansiering og forsikring.

Holland Fisheries Event finder sted den 2. og 3. oktober

  • – Fredag den 2. oktober 2020 – mellem klokken 11.00 og 2100
  •  lørdag den 3. oktober 2020 – mellem klokken 09.00 og 15.00

I løbet af udstillingsdagene vil HFE tilbyde et Tema-program i konferencelokalet, af blandt andet Wageningen Marine Research.

For yderligere information se (engelsk): www.holland-fisheries.nl

Udstillingsplan for HFE 2020

Skriv et svar