Høj kvalitet fra det Norske Havforsknings-institut.

Høj kvalitet fra det Norske Havforsknings-institut.

Der er solid og høj kvalitet i arbejdet som leveres fra det Norske Havforsknings-institut, fastslår en uafhængig rapport og evaluering: ”Stø på havet” udfærdiget af Oxford Research
Den 24. februar modtog fiskeri- og kystminister Lisbeth Berg-Hansen den endelige evalueringsrapport om det Norske Havforskningsintitut, udarbejdet af Oxford Research. Hvori Havforsknings Instituttet bliver positivt bedømt på deres videnskabelige og kritiske tilgang til tingene, for at sikre bæredygtig forvaltning af vores fiskeri og hav resurser.

”Der skal ikke herske tvivl om at Norge ønsker at være helt fremme i forreste række når det gælder viden realetteret forskning og rådgivning om vores fiskeri og havmiljø”, fortæller Lisbeth Berg-Hansen, ”derfor skal vores forskningsmiljø også være i verdensklasse og de punkter i evalueringsrapporten som peger på hvorledes Instituttet kan forbedre sig, vil jeg afdække sammen med de berørte parter og diskuttere konkrete løsninger med”.

Rapporten konkluderer og fremhæver Havforskningsinstituttet som en ledende rådgiver også i international sammenhæng og Instituttet har en stor gennemslagskraft i den Norske forvaltning.

”Den grundige evaluering fra Oxford Research vil blive et nyttigt og brugbart redskab til at videreudvikle Havforsknings Instituttet”, slutter fiskeri- og kystminister Lisbeth Berg-Hansen.