Halvdelen af Maria Damanaki`s regeringsperiode i kommissionen er gået

Halvdelen af Maria Damanaki`s regeringsperiode i kommissionen er gået

EU`s Fiskerikommissær har med en halv periode tilbage, ment det var en god idè at kigge på hvor langt EU er kommet i de fiskeri og i maritime anliggender og ikke mindst, hvor er vi på vej hen.
Damanaki fortæller på hjemmesiden, at vi er i en tid med forandringer og at det meste af hendes regeringsperiode er gået med at give politikkerne viden om det bæredygtige grundlag fiskeriet skal bygge på og ligeledes bryde med tidligere tiders praksis samt regerer på de moderne udfordringer fiskeriet står overfor og samtidig være drivkraften for innovation.

”På fiskeriets vegne er jeg stolt over at have sat reformen i gang og at vi nu er på vej mod et system med bæredygtigt fiskeri og med et større hensyn til vores miljø, ligesom EU`s internationale indsats er mere afgørende end nogensinde før,” fortæller Maria Damanaki videre.

På det maritime område er der gennemført flere projekter, som vil hjælpe med den grønne vækst. Fiskerikommissæren er ikke i tvivl om at den planlagte havpolitik, vil spille en central rolle i at hjælpe Europa ud af recessionen.

Ændringer og forandringer er aldrig lette at gennemføre, og det kræver tid. Men med den støtte, som alle udviser og interessen omkring planerne er afgørende, og Fiskerikommissæren er derfor ikke i tvivl om at det er det rigtige der gøres.

Bliv hos os og vær med til at nå vores samlede mål med at få os ud af recessionen og få tilpasset vores politikker til det 21. århundrede, lyder opfordringen fra Fiskerikommissær Maria Damanaki til slut.

Kilde Europa-Kommissionen
FiskerForum.com