Generationsskifte i skibsmæglerfirma

Generationsskifte i skibsmæglerfirma

North Sea Shipbrokers har 1. juli 2013 indgået en aftale med indehaver af North Sea Ship Agency, Orla Fjord Torbensen om et generationsskifte samt overdragelse af aktiviteterne af North Sea Ship Agency.
I den anledning afholdes reception fredag den 4. oktober 2013 klokken 13.00 til 16.00.

Receptionen finder sted på restaurant Sydvesten Fiskerihavnsgade 6 i Esbjerg, hvor North Sea Shipbrokers og North Sea Ship Agency glæder sig til at tage imod kunder, forretningsforbindelser, samarbejdspartnere og venner af huset til en hyggelig eftermiddag.

Herved er et puslespil lagt færdigt, både med generationsskiftet og med overdragelsen i de to forretninger, samt videreførelsen af aktiviteterne i North Sea Ship Agency under navnet North Sea Shipbrokers. Et generationsskifte der bedst muligt sikre en fortsættelse af det betydelige potentiale der er for vækst og udvikling i North Sea Shipbrokers og med fortsat base fra den gode beliggenhed på havnen i Esbjerg.

Anders Helsinghoff Fjord, der er 33 år, er manden der skal føre de to forretninger videre efter sammenlægningen under navnet North Sea Shipbrokers.

Anders Helsinghoff Fjord har siden 2006 været Adm. direktør i North Sea Shipbrokers og har et meget solid fodfæste I Offshore vind og Olie og Gas branchen.

Personale og kontakt personer fra de to forretninger forbliver de samme.

FaktaNorth Sea Shipbrokers udlejer skibe til Offshore vind samt Olie og Gas industrien. Med sammenlægningen vil vi fremover tilbyde flere services som, køb & Salg af alle type fartøjer, befragtning, skibs vurderinger, Agency services osv.

FiskerForum.com