Første Promega-3 ordre i hus.

Første Promega-3 ordre i hus.

TripleNine har nu landet den første ordre på sit nye produkt, “Promega-3”, til pet food industrien.
Det oplyser Business Development Manager Kjeld Simonsen, der har ansvaret for udvikling og markedsføring af den nye produktlinje.

”Der er tale om en ordre på godt 700 tons Promega-3 til USA, og størstedelen af ordren er allerede leveret,” fortæller Kjeld Simonsen.

Handelen er kommet i stand, efter at det langt om længe er lykkedes at få den nødvendige dokumentation omkring produktet på plads fra de amerikanske myndigheder.
Det forventes, at der allerede i år vil kunne afsættes omkring 2.000 tons Promaga-3 til det amerikanske marked.

”Vi ser dette som videreførelsen af vort gode samarbejde med vores amerikanske samarbejdspartner, hvilket forventeligt vil resultere i kontinuerlige fremtidige leverancer,” siger Kjeld Simonsen.

TripleNine arbejder i øjeblikket tæt sammen med tre velrenommerede virksomheder i USA med henblik på den fortsatte udvikling af markedet.

Promega-3
er en helt ny produktlinje, som TripleNine har udviklet til produktion af foder til kæledyr.
Den nye produktlinje består foreløbig af otte forskellige varianter, der alle indeholder udelukkende naturlige ingredienser, bl.a. letfordøjelige proteiner og de sunde omega-3 fedtsyrer.
Det totale petcare marked anslås til at omsætte for 56 milliarder euro årligt. Heraf tegner alene foderprodukter sig for ca. 40 milliarder euro årligt.

Kilde: TripleNine
FiskerForum.com