Fiskeriudstillingen Skipper Expo Int. Galway med dansk repræsentation

Fiskeriudstillingen Skipper Expo Int. Galway med dansk repræsentation

Det er tiende gang den store vest-irske Skipper Expo Int. Galway skydes i gang, og på fredag den 7. marts til lørdag den 8. marts 2014, åbner dørene med et rekordstort opbud af over 100 tilmeldte udstillere.

Blandt disse er også det danske skibsmægler firma fra Esbjerg, North Sea Shipbrokers, der således også har pakket kufferten, og taget springet helt over til den vestligste side af Irland, for at repræsenterer firmaet og hele rækken af industri- og konsumtrawlere, flyshooters, notfartøjer, garnbåde m.m. der er til salg i øjeblikket.

Firmaet arbejder i dag internationalt med både køb og salg af alle former for erhvervsfartøjer, men også som formidler og udlejer samt leverandør af reservedele / dæksudstyr og som speditør samt med ledelse af oversøiske fiskeriprojekter.

Det var sidste år i juli måned at Anders Helsinghoff Fjord, tog over efter Orla Fjord Tarbensen. Og med dette blev det esbjergensiske mæglerfirma til North Sea Shipbrokers, som nu sætter alle sejl til på Skipper Expo Int. Galway i Irland.

Forventer rekordstort antal besøgende
Messeledelsen ved Sharon Boyle fra Mara Media, siger i en pressemeddelelse, ”Vi er virkeligt begejstret over forhåndsinteressen til Skipper Expo Int. Galway, og vi forventer et rekordstort fremmøde.” Udstillingen trækker ifølge Sharon Boyle Mara Media , selvfølgeligt mange besøgende fra Irland, men også fra Skotland og Storbritannien samt resten af Europa. ”udstillingen giver jo fiskerne en enestående mulighed, for i rolige og behagelige omgivelser, at skabe kontakt til nye leverandører, men også til at få en sludder med kollegaer og fiskere fra andre lande,” slutter en positiv messeleder.