Fiskeriskolen i Thyborøn var med på Fiskens Dag

Fiskeriskolen i Thyborøn var med på Fiskens Dag

EUC Vest med Fiskeriskolen i Thyborøn, var selv mødt talstærkt op på Fiskens Dag på Rådhuspladsen, og melder om mange interesserede og besøgende på standen.

Den festlige lørdag, hvor fisken er i centrum, var igen i år, det helt store tilløbsstykke for københavnerne. Alle borde i midten var fyldte, og pænt flankeret af telte og boder med alt godt fra havet, hvor folk stod i meterlange køer, for at få en lille smagsprøve af de havfriske fisk og skaldyr.

Fødevareministeren åbnede Fiskens Dag

Fiskens dag blev åbnet og sat i gang af fødevareminister Dan Jørgensen, som også deltog i den efterfølgende auktion, hvor Bent Bro kyndigt gav en hjælpende hånd med. Hvis han ikke kan ku – hvem søren sku så ku ku. Elever og konsulenter fra Fiskeriskolen deltog blandt andet med at filletere de mange fisk til auktionen.

Underholdningen var efterfølgende helt i top med Tørfisk, der alle i det fine vejr, var trukket i korte bukser og højt humør. De spillede mange af de melodier, som selv nogle af københavnerne kunne synge med på. (kun nogle af dem) – De blev efterfulgt af TV stjernerne Jeppe og Marie fra blandt andet programmet Lille Nørd.

En festlig dag i København, som Fiskeriskolen var tilfredse med.