FiskerForum Års-kalender for 2019

FiskerForum Års-kalender for 2019

Kalenderen, »Den med Kutterne« fra FiskerForum, ligger nu klar for 2019.

Alt mens vinteren langsomt kryber indover landet, med faldende temperaturer, sne-slud og kulde i luften, bliver der netop i disse dage pakket og samlet kalendere ved redaktionerne FiskerForum og Apollo Media. Her er kalenderen for 2019 netop dumpet ind ad døren og ligger nu klar til at blive fordelt over hele Danmark.

Igen i år er kalenderen sprængfyldt med aktuelle, knivskarpe og supergode billeder af det danske erhvervsfiskeri, som dækker kystfiskere og industrifiskere samt muslinge- og rejefiskerne, der alle har deres dagligdag i det, syntes vi, Danmarks bedste erhverv. Hverdagssituationer, der afspejler fiskernes vigtigste arbejdsredskab, fartøjet, der sammen med fiskerne tager den daglige tørn og giver værdi til Danmark.

Kalenderen er båret oppe af FiskerForums mange frivillige fotografer, der har påtaget sig opgaven, at afbillede hverdagen på havet og i de danske havne, af dansk fiskeri. I samarbejde med sponsorerne, giver det muligheden for at få fiskeriet hængt op på arbejdspladsen og eller på væggen hjemme, som en rar og kærkommen påmindelse om livet på havet.

Få 2019 FiskerForum kalenderen gratis.

Kalenderen leveres ud til samlecentraler og auktioner samt alle andre steder på havnen, hvor fiskerne mødes og forventes at være klar ved afhentningsstederne i løbet af denne og næste uge.

Du kan også bestille din gratis kalender på FiskerForum.dk`s webshop, og mod betaling af portoen få den tilsendt med posten. Bestil her FiskerForum Kalender 2019 her.

Med ønsket om en god jul og et lykkebringende nytår, siger vi herfra FiskerForum`s web-side tak for et godt samarbejde og god læselyst i 2019.

FiskerForum kalenderen udsendes èn gang årligt, og bliver til i samarbejde med fiskeriets leverandører og samarbejdspartnere. En god, praktisk og letoverskuelig kalender lige til at hænge op lige der hvor du har mest brug for den. 

FiskerForum.dk