Det er »Fisken på Disken« der er tilbage på Hanstholm Havn, fra torsdag den 5. august til og med søndag den 8. august. Her afholder Havnen fire forrygende fiskedage hvor de inviterer indenfor bag kulisserne på Danmarks største konsumfiskerihavn.
Vi inviterer indenfor på Kai Lindbergs gade 39 til dette års Fisken på Disken, som i år er blevet udvidet til fire dage. Der er gratis entre, og pladsen er åben torsdag, fredag og lørdag kl. 11.00 – 21.00 samt søndag kl. 11.00 – 16.00.
DUFT – MÆRK – SMAG
Når de hellige haller i Hanstholm åbner op, vil du have muligheden for at købe en fisk, som en af havnens gæve fiskere vil lære dig at filetere. Fisken kan du tage med videre over til vores dygtige kokke, som kan tilberede den på alle mulige tænkelige måder.
Køkkenholdet
- Vores køkkenhold består bl.a. af Jesper Krabbe, som har flere års erfaring fra Henne Kirkeby Kro og to Michelin-stjerner. Til »Fisken på Disken« vil Jesper lave mad over bål, som har været hans store passion de seneste år.
- En anden af vores dygtige kokke er Christine Bille Nielsen. Christine har tidligere arbejdet på Era Ora og Søllerød Kro, som også har Michelin-stjerne. Nu er Christine madskribent og foodstylist.
Krog Nobis med Maria Mejlhede Krog kommer forbi og holder kreative workshops. Krog Nobis har specialiseret sig i kreativ kommunikation og formidling for den maritime verden. Det vil også være muligt at besøge dem på deres kontor i disse dage.
Vi garanterer for en unik oplevelse med god stemning, levende musik, aktiviteter for store og små, frisk fisk og kolde drikkevarer.
Vi ses på Hanstholm Havn.