En solstrålehistorie fra værftet i Strandby

En solstrålehistorie fra værftet i Strandby

Det er rigtigt som JOBI værft fra Strandby skriver på deres hjemmeside, at de positive historier og nyheder skal man lede længe efter i disse corona-tider, men når det så endeligt sker, skal vi også skrive om dem.

»Elin« S 281

Det gør vi så med et solglimt i øjet. For i den forgangne weekend ankom skroget til JOBI Værfts næste nybygning, som de nu skal i gang med at udruste.

Et arbejde der inddrager både værft, rederi og underleverandører, der nu i de næste måneder vil samarbejde tæt om det endelige resultat, med fokus på sikkerhed og komfort for besætningen på den kommende hummertrawler, der gerne skulle ligge klar ved kajen til sommeren 2020.

kontrakten mellem rederiet »S 281 ELIN Aps« ejet af Elin Vigarsdottir Tindskard og Værftet i Strandby, blev indgået på levering af en ny 24 meter konsum- og jomfruhummer trawler, der indimellem også skal rigges om til industrifiskeri.

Vi skal tilbage til en februar dag sidste år i 2019, hvor kontrakten mellem rederiet »S  281 ELIN Aps« ejet af Elin Vigarsdottir Tindskard og Værftet i Strandby, blev indgået på levering af en ny 24 meter konsum- og jomfruhummer trawler, der indimellem også skal rigges om til industrifiskeri.

Selvom der primært fiskes efter jomfruhummer og konsumfisk, er det meningen at HG 281 »Elin« også skal kunne omstilles til industrifiskeri.