Duk hovederne – for Nexø II raketten opsendes lørdag

Duk hovederne – for Nexø II raketten opsendes lørdag

Med en vejrudsigt der giver de københavnske raketfolk forhåbninger om en succesfuld opsendelse og fiskerne i området grå hår samt bekymringer for at få noget i hovedet. ser det nu ud til, efter flere mislykkede forsøg på opsendelse af Nexø II, at det bliver til noget lørdag kl. 0800 med nedtælling og start i Østersøen ud for Bornholm.

Ved midnatstid mellem fredag og lørdag sejler folkene fra Copenhagen Suborbitals ud mod affyringsområdet på Østersøen, hvor det er meningen raketten Nexø II skal sendes afsted kl. 0800 lørdag.

I en kommentar til den forestående raketopsendelse, siger Mads Wilson fra Copenhagen Suborbitals, at der er afgang fra Nexø Havn til midnat fredag, hvorefter man sejler ud til affyringsområdet, hvor der er indhentet tilladelse til at affyre rakkent Nexø II, her er der beregnet ankomst kl. 0500, hvorefter der lige skal klargøres de sidste ting, inden countdown og affyring kl. 0800.

Opsendelsen vil ske fra en platform ude i Østersøen og raketopsendelsen bliver livestreamet via YouTube og Copenhagen Suborbitals egen kanal der kan følges her

Du kan følge de sidste test inden opsendelsen her nedenfor på Youtube

Kilde: Copenhagen Suborbitals FiskerForum.dk