Direktøren hos Sæby Fiske-Industri skiftes ud

Direktøren hos Sæby Fiske-Industri skiftes ud

Sæby Fiske-Industri, der for kun få uger siden var kastet ud i en overenskomststridig arbejdsnedlæggelse fra samtlige 130 timelønnede fiskeri-medarbejders side, grundet utilfredshed med de igangværende lønforhandlinger, skal have ny direktør.

Arbejdskonflikten løb weekenden over fra torsdag den 3. august og til tirsdag den 8. august, hvor først forhandlingerne mellem 3F`s tillidsfolk og ledelsen på Sæby Fiskeindustri var gået i hårknude og siden et mællingsforsøg mellem CO-Industri og DI ligeledes måtte vende tommelfingeren ned af, hvorefter der var stilstand mellem parterne.

Om årsagen til det pludselige farvel til direktør Henrik Mikkelsen, skal findes som en løsning på den dengang fastkørte forhandling, ønsker Sæby Fiske-Industri ikke at udtale sig om. Men sikkert er det, at fra og med fredag den 18. august 2017 søger den nordjyske dåsemakrelfabrik atter efter en direktør, til posten for den store fiskekonserves fabrik. Indtil videre er det firmaets økonomidirektør Kurt Kiil der vil have det overordnede ansvar for fabrikken.

Overfor TV2 Nord siger selskabets bestyrelsesformand Hans Jørgen Kaptain, »Vi er i fællesskab blevet enige om at gøre det, vi mener er bedst for virksomheden. Derfor har vi indgået en gensidig fratrædelsesaftale med Henrik Mikkelsen«.