Den irske fiskerisektor mødes i Galway den 2. og 3 marts

Den irske fiskerisektor mødes i Galway den 2. og 3 marts

Det er Skipper Expo Int. der med sit 14. messearrangement i Galway på den Vest-irske kyst, åbner for endnu en fantastisk fiskerimesse.

Galway Skipper Expo Int. 2018

Dørene slås op på fredag den 2. marts 2018 kl. 15.00 til kl. 20.00 og igen lørdag kl. 10.00 til og med kl. 16.00.

Forventningerne er store, for fiskeri-udstillingen plejer at tiltrække et stort antal udstillere og besøgende fra hele verden. Det er også tilfældet denne gang, hvor Mara Media kan melde alt udsolgt og alle stande fuldt besat. Så de mange besøgende fra fiskeribranchen atter i år, kan få fuldt udbytte af deres besøg. Arrangementer afholdes igen i år på Galway Bay Hotel, som igen ligger lokaler til Skipper Expo int. Galway 2018.

Det startede i Galway Irland

Her hvor det hele startede for Mara Media, som med succes har arrangeret fiskerimessen, er fortsat med at ekspendadere igennem alle årene, både med et stigende antal udstillere og med stadigt flere og flere besøgende, har også dannet grundlag for Mara Media´s to øvrige meget besøgte fiskerimesser, som Skipper Expo Int. Aberdeen og Skipper Expo Int. Bristol i UK.

Mara Media er udover en velrenommerede messearrangør også udgiver af »The Skipper« magazinet. Det hele startede med dette månedsblad, der primært henvendte sig til den irske og britiske fiskeribranche. Og med denne ekspertise og faglighed samt viden om branchen,  var springet til også at være messearrangør, ikke så stort og langt. Derfor arrangerer Mara Media, udover messen i Irland, nu også messer i Skotland og England.