Danske Carsoe overtager engelske Freezertech

Danske Carsoe overtager engelske Freezertech

Det britiske selskab Freezertech har specialiseret sig i udvikling af højkvalitets pladefrysere med fokus på driftssikkerhed og effektivitet, og med overtagelsen af virksomheden styrker Carsoe sin position over for fødevareindustrien.

Den globale fødevareproduktion vokser, og det øger behovet for frysekapacitet med fokus på automation og høj kvalitet, skriver Carsoe i pressemeddelsen.

Freezertech har opnået en unik markedsposition i kraft af virksomhedens evne til at integrere pladefrysere med kølesystemer, så fødevare-producenter kan højne produktkvaliteten og reducere kapitalbindingen gennem kortere frysetider. Carsoes omfattende erfaring med turnkey-løsninger kombineret med Freezertechs produktserie giver samlet set virksomheden mulighed at tilbyde højt automatiserede, økonomiske og integrerede løsninger, der kræver et minimum af manuel arbejdskraft.

»Ved at anvende Freezertechs tekniske ekspertise har vi allerede i fællesskab udviklet en række meget velfungerende fryseløsninger, som har fået positiv respons fra vores kunder. Vi er derfor meget tilfredse med nu at kunne tilføje Freezertech til Carsoes portefølje og ikke mindst integrere Freezertechs ledelse i vores team. De passer perfekt ind i vores investeringsstrategi i kraft af deres ledende markedsposition og langvarige kunderelationer,« siger CEO i Carsoe Mikkel Jacobsen.

I en kommentar fra Freezertechs Direktør Kyle Bennett siger han blandt andet, »Aftalen med Carsoe giver os en unik mulighed for at fortsætte væksten i vores virksomhed i et tempo, der ellers ikke ville være muligt,« påpeger han og siger videre, »med investeringen fra Carsoe kan vi udvide vores fabrik med yderligere 5.500 kvadratmeter produktions-faciliteter og dermed nå vores mål om at producere 350 frysere pr. år. Sammen med Carsoe kan vi samtidig opretholde og løfte vores innovation, kundesupport og service, som begge virksomheder allerede er kendt for i markedet. Fremadrettet vil vi også fokusere endnu mere på rentabiliteten og brugervenligheden i vores produkter, ligesom vi arbejder efter nye høje mål, når det gælder innovation og markedsmuligheder,« lyder det fra Kyle Bennett.

Som en del af Carsoes intensiverede satsning på frostdelen af virksomhedens turnkey-løsninger, er business manager Magnus Fossheim netop ansat i Aalborg. »Jeg har gennem en årrække arbejdet med pladefrost-løsninger og ser store muligheder for vækst, nu hvor vi kombinerer Freezertech og Carsoes knowhow og ekspertise. Vi er i stand til at tilbyde en samlet leverance, som ellers ikke findes på markedet, og derfor ser vi meget lyst på fremtiden,« kommenterer Magnus Fossheim.

Læs mere her om Carsoe på www.carsoe.com og Freezertech.

Kilde: Carsoe.com Fiskerforum.dk